• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Top Caribische Artiesten Tijdens Carnaval Feesten...

Aangeboden 3 jaar geleden door Willy Steel (4692 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
niet van toepassing

Omschrijving

 

Biografie: Willy’s Caribbean Steelband

 

Algemeen

Willy’s Caribbean Steelband is een dynamische band die elk evenement verandert in een ongelofelijke happening. Willy’s Caribbean Steelband is zowel gespecialiseerd in het Zuid- Amerikaanse repertoire zoals: Soca, Merengue, Reggae, Ballets, en top – 40.

Korte historie

De band is gevormd rond Willy Richardson die vanaf zijn 12de jaar de steeldrum bespeelt stamt af van een muzikale familie. Hier in Nederland heeft Willy’s Caribbean Steelband verschillende prijzen gewonnen zoals bijvoorbeeld de eerste prijs in het Caribbean Popfestival in Amsterdam.Onder de vele mensen waar Willy’s Caribbean Steelband voor heeft gespeeld behoord George Bush, de Ex- president van de VS ook heeft Willy’s Caribbean steelband de beroemde zanger Billy Ocean begeleid in het programma “Wedden Dat”.Dit  jaar mee gedaan met Holland Got talent.Verder net een tour in Jakarta achter de rug.

De formatie

Bezetting bestaat meestal uit: Steeldrum, Basgitaar, gitaar, Drumstel, Piano, Conga. Desgewenst kan de groep zowel in een kleinere formatie als in een grotere bezetting optreden die manier kan de show helemaal worden aangepast aan de zaal het evenement of het budget. Verschillende formaties zijn: solo, duet, quartet, 5 en 6- mans formatie, mogelijk is ook akoestische optredens.

Boekingen

Voor informatie en boekingen kan men contact opnemen met: Willy Richardson Tel: 0650537317.

 

Stuur door

n.v.t.

Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 94388942