• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

IR Lelyweg 8 A, 2031CD Haarlem

Aangeboden 3 maanden geleden door RE/MAX Nederland (26 x bekeken)

Kenmerken

Soort woning
bungalow
Aantal kamers
2 kamers
Soort bouw
bestaande bouw
Woonoppervlakte
42.0 m2

Omschrijving

Als u invulling wil geven aan een mantelzorgsituatie op uw eigen locatie, is dit de ideale oplossing. Deze modulair opgebouwde mantelzorgwoning is als maatwerk leverbaar. Welke vorm of afmeting u ook nodig heeft, één ding hebben ze allemaal gemeen: kwaliteit. Een mantelzorgwoning is een volledige woning. Deze kan tijdelijk (tijdelijk varieert van enkele jaren, tot tientallen jaren) worden neergezet in de omgeving van een bestaande woning, zoals in de tuin. De woning wordt helemaal aangepast aan de wensen van de toekomstige bewoner(s). Dit kunnen uw bejaarde ouder(s), een jongvolwassene of een dierbare vriend of kennis met een zorgvraag zijn. De afmetingen van de mantelzorgwoningen kan variëren van 25m2 tot 100 m2 en kan gebouwd worden in verschillende uitvoeringen.
De mantelzorgwoning is gelijkvloers en voldoet aan alle bouwkundige eisen, waarbij u zelf de kleurkeuze en bouwmaterialen bepaalt. Door een extra toegevoegd stalen frame is de mantelzorgwoning steeds opnieuw verplaatsbaar. De kwaliteit straalt af van de constructie en bestaat onder anderen uit een betonnen vloer, dubbel glas, geïsoleerde muren en kunststof kozijnen die de woning ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk maken.
De seniorenwoningen zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over:
+Entree met hal +Open keuken +Royale woonkamer +Tweepersoons slaapkamer +Extra slaapkamer voor studie, hobby of tweede slaapkamer +Badkamer met toilet, douche en wastafel +Apart tweede toilet met fonteintje +Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger +Eigen CV ketel met warmwatervoorziening +Aansluiting voor eigen telefoon of kabeltelevisie +Zonwering is optioneel en kan op alle woningen +Apart tweede toilet is optioneel voor alle woningen met uitzondering van 42m2 +Extra slaapkamer voor studie, hobby of tweede slaapkamer kan wel maar is optioneel en kan gerealiseerd worden als de woning minimaal 72m2 of groter bedraagt +Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger is optioneel en alleen als de woning minimaal 72m2 of groter is
Deze mobiele huisvesting is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk (extra brede (schuif)deuren en geen drempels). Daarnaast kan de woning uitgerust worden met voorzieningen geheel naar wens en behoefte van de nieuwe bewoners, bijvoorbeeld een op hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet of een tillift aan het plafond.
De genoemde prijs is een vanafprijs voor een zelfstandige mantelzorgwoning. Het is ook mogelijk om een zorgkamer aan uw huis aan te bouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie, neem dan vrijblijvend rechtstreeks contact op met uw RE/MAX makelaar Gerard Kampijon op 06-222 33 699. Dat kan ook 's avonds of in het weekend.
Alle foto's en details vindt u op: www.remax.nl/81411001-52

Kijk voor meer informatie op: http://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/agglomeratie+haarlem/haarlem/2031cd/ir+lelyweg+8+a/15470137/overzicht

Stuur door

€ 99.000,-

Zoetermeer
  Advertentienummer: 166562763