• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Oudesluis 12, 1441CG Purmerend

Aangeboden 2 maanden geleden door Hoekstra en Van Eck (23 x bekeken)

Kenmerken

Aantal kamers
2 kamers
Bouwjaar
1989
Woonoppervlakte
65.0 m2
Wooninhoud
205.0 m3
Soort bouw
bestaande bouw

Omschrijving

Dit is een mooie kans om in het centrum van Purmerend te wonen!! Dit keurig verzorgde appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig complex met lift. Compleet met balkon op het westen, waar je in de middag heerlijk kan genieten van het zonnetje. Het appartement is verzorgd en klaar om van eigenaar te wisselen.
Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak met onze makelaar en kijk of dit is wat je zoekt!
Indeling
Via de afgesloten entree met bergingen, trappenhuizen en een lift bereik je de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je in de hal, die toegang geeft tot alle vertrekken.
Aan de linkerzijde bevindt zich de dichte keuken. De keuken is netjes verzorgd en voorzien van diverse apparatuur. Er is een ruime provisiekast aanwezig, zodat je met gemak je voorraden kan opbergen.
Tegenover de keuken bevindt zich de zeer ruime slaapkamer. De kamer is lekker licht dankzij het grote raam en de lichte afwerking. Zet je eigen bed neer en accessoires en klaar ben je!
De woonkamer is heerlijk groot met veel leefruimte. Ook hier zorgen de vele ramen en de neutrale afwerking voor veel licht. Iedere woning stijl kun je direct toepassen, waardoor je je snel thuis zult voelen. De deur naar het balkon, maakt de ruimte nog aangenamer, fijn de deur open als het weer het toelaat en in de zomer genieten van de zon en het buitenleven.
Vanuit de hal heb je ook toegang tot de badkamer. Een goed ingedeelde ruimte, voorzien van een douchecabine en een groot badkamermeubel met alle ruimte voor je handdoeken en toiletspullen. Ook in de badkamer is de witgoedaansluiting aanwezig. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte in de hal. Handig voor de visite, zo houdt je de badkamer privé.
Locatie Je woont dan in het centrum van Purmerend maar toch verrassend rustig. Met mooi weer loop je zo naar de koemarkt voor een verfrissend drankje op het terras. Centraler wonen is bijna niet mogelijk. Je kunt hier je hart ophalen aan alle leuke winkels, restaurants, het theater en uitgaansgelegenheden in het centrum van Purmerend.
De bereikbaarheid voor openbaar vervoer is ook gunstig. Je loopt zo naar het Tramplein, waar de bussen alle kanten op vertrekken. Tevens rij je vanaf hier met de auto zo de snelweg op. Je auto parkeer je in de directe omgeving d.m.v een parkeervergunning die je jaarlijks €54,00 kost.
VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D? BEKIJK DE WONINGPRESENTATIE OP ONZE WEBSITE. De knop [3D View] op onze website geeft toegang tot een virtuele rondleiding in 3D. De tour laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Voor de ultieme beleving kijk je met een Google Cardboard VR-bril, verkrijgbaar bij onze makelaars.

Kijk voor meer informatie op: http://www.jaap.nl/te-koop/noord+holland/groot-amsterdam/purmerend/1441cg/oudesluis+12/8857393/overzicht

Stuur door

€ 185.000,-

Alkmaar
  Advertentienummer: 166562772