• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gratis adverteren - STAP 1 VAN 2: ADVERTENTIE PLAATSEN

En bereik een miljoenenpubliek in no time

Kies een hoofd- en subrubriek voor je advertentie

Verplichte velden zijn aangemerkt met een *.

Stel je advertentie op

Bezoekers stellen een heldere, duidelijke advertentie zeer op prijs. Volledigheid is ook belangrijk. Vertel daarom wat men kan verwachten als men besluit over te gaan tot koop of verkoop.

Toevoegen foto's.

Advertenties met foto worden beter verkocht. Wij accepteren afbeeldingen in .jpg en .gif formaat tot 10MB per foto. De foto's worden automatisch naar de juiste afmetingen verkleind.

Let op:
Advertenties met foto's worden beter verkocht
van

Caravan verkopen
Verkoop je caravan, stacaravan of vouwwagen zelf online op Speurders.nl. Op de grootste gratis marktplaats van Nederland kan je gratis caravans verkopen. De ad is paar weken online en wordt getoond in de speciale categorie waar er maandelijks honderdduizenden.

3 Tips
1. Bereid je goed voor:
- Bonnetjes en Facturen. Bewijs dat jij de eigenaar bent en de leeftijd en aankoopbedrag van de caravan.
- Reserveonderdelen originele onderdelen bewaren en klaar leggen: Zijn er originele onderdelen.

2. Denk na over de prijs
Denk na over de prijs en de bodemprijs die je wilt geven. Neem daarbij niet alleen puur het geld in overweging maar ook of de person de caravan wil ophalen en of er een bepaalde garantie wordt afgegeven.

3. Maak de caravan goed schoon
Maak de caravan goed schoon en probeer deze te verkopen op dagen met goed weer. Mensen zijn meer geneigd te kopen tijdens dagen met goed weer.

Plaats dus je advertentie direct online.

Nog iets anders te koop?
Je kunt op Speurders.nl bijvoorbeeld ook gratis je auto verkopen of gratis je Motor of scooter adverteren.

Succesvol je campers of caravan verkopen
1. Bedenk allereerst dat in het voorjaar de eerste mensen of op voorjaarsvakantie gaan en/of gaan kijken naar wat ze met de zomervakantie gaan doen. Dit is de tijd dat er het meest gezocht wordt naar caravans, campers, vouwwagens en tenten.

2. Zorg dat de caravan onlangs bij een erkend onderhoudscentrum, gespecialiseerd in caravans en/of campers, is gekeurd.

3. Zorg dat uw mobile home verholpen is van alle technische mankementen.

4. Het meeleveren van het onderhoudsboekje en de gebruikershandleiding is ook een zeer aantrekkelijke toevoeging voor de koper.

5. Lever het kentekenbewijs, zodat de camper of de caravan overgeschreven kan worden.

6. Maak uw caravan schoon van binnen en van buiten. Denk aan stofzuigen, goed soppen en het uitkloppen van de kussens/matrassen. Laat uw voormalig vakantiehuisje eruit zien alsof hij ‘zo goed als nieuw’ is.

7. Goede foto’s zijn natuurlijk zeer belangrijk om een impressie te geven van uw caravan of camper. Maak foto’s van binnen en van buiten. Kleed de caravan desnoods een beetje aan alsof hij in gebruik is, maak het gezellig. Verkoop je de voortent erbij? Zet deze dan ook op, zodat de potentiële koper het geheel kan zien.

8. Zet specifiek in je titel wat je precies verkoopt, zoals: Caravan Knaus Sudwind 2004. (Merk, model en bouwjaar)

9. Als u over alle belangrijke boekjes en papieren beschikt, geef dit dan aan!

10. Zorg dat je een telefoonnummer opgeeft. Als je zaken sneller geregeld wilt hebben, dan heeft een telefoonnummer een voorkeur boven mailen. Ook kopers vinden bellen vaak prettiger.

11. Bedenk een marktconforme prijs. Kijk op internet wat andere mensen vragen voor dezelfde of vergelijkbare caravan of camper.