• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Motor Verkopen - STAP 1 VAN 2: ADVERTENTIE PLAATSEN

En bereik een miljoenenpubliek in no time

Kies een hoofd- en subrubriek voor je advertentie

Verplichte velden zijn aangemerkt met een *.

Stel je advertentie op

Bezoekers stellen een heldere, duidelijke advertentie zeer op prijs. Volledigheid is ook belangrijk. Vertel daarom wat men kan verwachten als men besluit over te gaan tot koop of verkoop.

Toevoegen foto's.

Advertenties met foto worden beter verkocht. Wij accepteren afbeeldingen in .jpg en .gif formaat tot 10MB per foto. De foto's worden automatisch naar de juiste afmetingen verkleind.

Let op:
Advertenties met foto's worden beter verkocht
van

Motor of scooter Verkopen?
Plaats advertentie voor scooter of motor online


Je motor online verkopen op Speurders.nl is gratis en effectief. De advertentie van je motor of scooter wordt vertoond aan de vele bezoekers van onze site. Het zelf verkopen gaat beter als je je houdt aan de volgende tips.

4 Tips
1 Onderoek de prijs van je motor.
Vergelijk de al bestaande modellen op de site en wellicht bij andere dealers. Als de prijs van de motor online lager is dan jij wilt ontvangen leg dan uit waarom de prijs iets hoger is. Dit kan zijn doordat de motor goed onderhouden is, je garantie durft te geven of dat je vervoer wordt geregeld naar de klant toe.

2 Volledige Gegevens
Wees wel volledig over de data en de gegevens. Prijs. Kilometerstand. Merk en model. Foto’s.

3 Denk na over de volgende vragen
- Bonnetjes en facturen. Heb je bonnetjes en facturen nog van de aankoop en van de motor.
- Zorg dat er onderdelen die jij niet gebruikt klaar hebt liggen. Denk aan reservebanden, onderhoudsproducten etc. Als je onderdelen hebt aangepast is het altijd goed om de originele nog te hebben liggen.
- Check met je verzekering of je een proefritje kan laten maken. Neem ook tweede helm mee zodat je mee kan achterop of zorg voor dat er een andere borg is. Zoals een id of rijbewijs

Nog iets anders te koop?
Je kunt op Speurders.nl bijvoorbeeld ook gratis je auto verkopen of gratis je caravan of camper adverteren.

Tips voor het succesvol verkopen van je motor of scooter
1. Bedenk allereerst dat de meeste motor-/scooterrijders niet veel in de winterperiode rijden. De meeste mensen gaan dan ook op zoek naar een gemotoriseerde tweewieler als het weer wat warmer begint te worden. Denk dus aan het voorjaar.

2. Zorg ervoor dat je motor of scooter recent is gekeurd en er weer een tijdje tegen aan kan!

3. Het meeleveren van een onderhoudsboekje is voor de potentiële koper ook altijd erg prettig om te krijgen. Zo krijgt deze persoon gelijk een inzicht in het verleden van de tweewieler.

4. Zorg dat alles aan je scooter of motor weer naar behoren werkt.

5. Zorg voor het kentekenbewijs en alle benodigde documenten om het voertuig over te kunnen schrijven.

6. Maak je tweewieler helemaal schoon. Trek wat krasjes na met een speciale stift, zodat ook deze weer mooi zijn weggewerkt. Laat het voertuig er weer zo goed als mogelijk uit zien.

7. Zorg dat je foto’s maakt uit zoveel mogelijk hoeken. De motor of scooter moeten goed te zien zijn.

8. Zet in de titel het merk, het model en het bouwjaar, zoals bv.: Motor Yamaha YZF - R1 2003

9. Kopers van een wat duurder product willen meestal liever even bellen dan mailen. Het opgeven van een telefoonnummer geeft dus een vertrouwder gevoel.

10. Kijk goed rond op internet of er één of meerdere zelfde of vergelijkbare voertuigen te koop worden aangeboden. Probeer ongeveer dezelfde prijsrange aan te houden.