• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Philips 5.1 home cinema Blueray

Aangeboden 5 dagen geleden door Bml bml (29 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Audio, Tv en Foto > Home Cinema-sets
Kenmerken:
  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:

Philips 5.1 home cinema  Blueray


Nog in nieuw staat. Voorzien van 5 speakers en 1 woofer.  HDMI aansluiting.  USB aansluiting (spelen vanaf USB stick). Incl. afstandsbediening.
Gaat weg wegens er te weinig mee doen.


Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") verwijdert de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

Speelt media af van 3D Blu-ray Discs, DVDs's, VCDs's, CDs's en USB-apparaten

Geeft formaten van vrijwel alle discs en media-apparaten weer - ongeacht of het 3D Blu-ray Discs, DVD's, VCD's, CD's of USB-apparaten zijn. Ervaar het ongeëvenaarde afspeelgemak en de luxe om mediabestanden te kunnen delen op de TV of het home cinema-systeem in uw eigen huiskamer.

Krachtige luidsprekers met baspijpen voor geweldig geluid
Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek
Slank ontwerp met hoogglanzende afwerking en unieke aanraakbediening
Het compacte ontwerp dat altijd past.


Ophalen of verzenden (6,95)


Extra kenmerken:
  • Merk: Philips
  • Speler: Blu-ray-speler
  • Luidsprekersysteem: 5.1-systeem

Adverteerder:
Naam: bml bml
Stuur door

€ 50,-

7 jaar lid van Speurders.nl
Zwolle, Overijssel
  Advertentienummer: 181154730