• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Voor al u audio reparaties naar TOP TV !!!

Aangeboden 8 jaar geleden door Top tv (1590x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Voor al u audio reparaties naar TOP TV !!!
Hoe gaat het in zijn werk
U biedt het apparaat ter reparatie aan bij onze Technische Dienst. Indien u het apparaat niet zelf kan brengen, bel ons dan voor het maken van een afspraak. Het apparaat wordt dan gratis bij u thuis afgehaald.
Wij bekijken het apparaat en er wordt vooraf een prijsopgave gedaan. Er wordt u dan verteld wat er aan het apparaat mankeert en hoeveel de kosten van de reparatie gaan bedragen. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave, pas dan wordt het apparaat gerepareerd.
U krijgt dan een jaar garantie op de verrichte reparatie plus een jaar werkloon garantie. Eventueel wordt het apparaat weer bij u thuis gebracht en opnieuw geïnstalleerd.
Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave, bent u ons € 30,- onderzoekskosten verschuldigd. Het is de bedoeling dat de onderzoekskosten door u vooraf voldaan worden. Tevens krijgt u dan een ontvangstbevestiging.
Als u akkoord gaat met het reparatiebedrag wordt deze verrekend met de onderzoekskosten. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. U zou het oude apparaat dan kunnen inruilen en hoeft u tevens geen onderzoekskosten te betalen.

TOP TV
Jacob van Ruysdaelstraat 10A
9718 SG Groningen
Telnr: 050-5277370

E-mail: verkoop@toptvgroningen.nl

Onze winkel en techn.dienst zijn geopend:
Maandag 13.00-17.00.
Dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.30 uur.
Zaterdag 11.00- 17.00 uur.

Stuur door

€ 30,-

10 jaar lid van Speurders.nl
Groningen, Groningen
  Advertentienummer: 85778814