• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Airpods Pro Marmer Case Cover - Beschermhoes - Groen - Besch

Aangeboden een dag geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Bescherm je Apple Airpods met deze stijlvolle Marmere hoes..De Apple Airpods zijn dure in-ear koptelefoons en het is dus erg belangrijk om ze op de juiste manier te beschermen. Het marmere hoesje van is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het Marmere hoesje.
Propere bescherming
Deze Marmere Hoes zorgt ervoor dat de houder van de Apple AirPods niet beschadigd..
Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een polycarbonaat frame. Hierin kan de Airpods oplaadcase makkelijk ingeklikt worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de oplaadcase uit het hoesje valt.
Optimaal gebruiksgemak
De hoes is speciaal ontworpen voor de Airpods. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet nodig om het marmere hoesje te verwijderen om de Airpods oplaadcase op te laden via de lightning-aansluiting.
Perfecte pasvorm
De Marmere hoes heeft geen invloed op de openingshoek van de Airpods oplaadcase. Dit zorgt ervoor dat de oplaadcase ongestoord geopend kan worden en de Airpods gemakkelijk eruit gehaald kunnen worden.
Een kwalitatief hoesje
Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.
Kenmerken Marmere hoes
• Geschikt voor de Apple Airpods
• Biedt propere bescherming
• Voorzien van alle noodzakelijke openingen
• Perfecte pasvorm
• Kwalitatief en innovatief hoesje
Inhoud
• Marmere hoes voor Apple Airpods

Levertijd: 6 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 8719992554904

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000112401417

Stuur door

€ 14,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 185708290