• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

SmartBuds Sport - 100% Draadloze oordopjes - Met Oplaadcase

Aangeboden 2 dagen geleden door Bol.com (0x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Sporten is het lekkerst met je eigen muziek op. Het enige nadeel zijn die vervelende snoertjes die je bewegingsvrijheid beperken en erg in de weg kunnen zitten. De SmartBuds Sport werken met bluetooth en zijn hiermee 100% draadloos. Daarnaast zorgt de speciale oorhaak ervoor dat de oortjes tijdens het sporten perfect op hun plek blijven.

Eenvoudig verbinden

Jouw SmartBuds Sport verbind je eenvoudig met ieder apparaat dat over een bluetooth-verbinding beschikt. Zodra de oortjes eenmaal zijn verbonden, maken ze in het vervolg automatisch verbinding met jouw device.

Soepele oorhaak

Tijdens het sporten wil je niet dat je oordopjes er (bijna) uitvallen. Dit haalt je uit je concentratie en daarnaast is het uitermate zonde als je er één verliest. Dankzij de soepele oorhaak blijven de SmartBuds ook tijdens intensieve sportsessies perfect op hun plek zitten.

Vochtbestendig

Een goede work out gaat vaak gepaard met het nodige transpireren. Geen probleem voor deze SmartBuds. Ze zijn vochtbestendig en kunnen wel tegen een beetje zweet!

15 uur luistertijd

Met de SmartBuds Sport luister je tot wel 3 uur muziek achter elkaar! Zo weet je zeker dat je muziek niet uitvalt tijdens het fitnessen of hardlopen. Met de bijgeleverde oplaadcase laad je de oortjes meerdere keren weer volledig op. Zo heb je altijd tot wel 15 uur muziek op zak.

Betaalbaar

SmartBuds staat voor betaalbare kwaliteit. Dit doen wij bijvoorbeeld door te besparen op dure marketingcampagnes. Zo kunnen wij onze kwalitatieve producten aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

Loepzuiver geluid

Het aller belangrijkste van oordopjes is natuurlijk het geluid. Op dit onderdeel besparen we daarom vooral níet. Jouw favoriete muziek of podcast luister je dan ook in loepzuivere tonen.

De SmartBuds Sport zijn de perfecte optie als je tijdens het sporten wilt genieten van goede geluidskwaliteit voor de beste prijs.


Levertijd: 3 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 8719327211700

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000130386442

Stuur door

€ 59,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 186547134