• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Wireless bluetooth headset met Geheugen Poort Geschikt voor

Aangeboden 5 dagen geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De LenV draadloze koptelefoon herdefinieert wat een koptelefoon is, geluid met diepte en definitie. De LenV headphone is tevens draadloos, met een batterijduur van 8 uur. Uitstekend dus om je dag draadloos en genietend van je favoriete muziek door te komen. De ingebouwde microfoon en controls zorgen ervoor dat je muziek makkelijk kunt bedienen en je kunt bellen wanneer jij dat wilt.
LenV Pure Bass
LenV drivers leveren nauwkeurig en krachtig geluid voor een bijzondere luisterervaring. Producten van LenV staat al jaren bekend om hun heldere en diepe bass.
Draadloos
De LenV koptelefoon maakt gebruik van Bluetooth (4.2) om je smart devices te verbinden. Geen kabels meer! De ingebouwde batterij gaat 8 uur mee, genoeg dus om de hele dag te genieten van je favoriete muziek!
Handig geplaatste knoppen
De LenV geeft je de mogelijkheid om te bellen en je muziek te bedienen dankzij de handig geplaatste controls op de oorschelpen.
Inklapbaar en lichtgewicht
De LenV koptelefoon is lichtgewicht en inklapbaar. Daardoor zit hij comfortabel op je hoofd en is hij makkelijk mee te nemen.
Kenmerken:
✔ Licht en comfortabel design
✔ Inklapbare oorschelpen
✔ Krachtig en helder geluid
✔ Speeltijd: 8 uur
✔ Ingebouwde microfoon
✔ FM-radio
✔ SD-kaart slot
Inbegrepen:
✔ LenV koptelefoon
✔ Micro-usb oplaadkabel
✔ Aux-kabel
✔ Handleiding

Levertijd: 2 dagen Verzendkosten: Gratis MPN: 8719322518590 EAN: 8719322518590

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000088330733

Stuur door

€ 29,95

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 187313656