• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

LG LA 47 119 inch Smart TV

Aangeboden 4 maanden geleden door Ana wit (685 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Beschrijving Mooie LG 47 Smart TV. Incl. Stroomkabel, HDMI kabel en afstandsbediening. 

Model LG 47LA6918

De LG LA is uitermate geschikt als je graag films kijkt. Deze komen nog beter uit met het Cinema Screen-design dat ook nog eens een extra toevoeging is aan je huiskamer. Het bedienen gaat ook nog eens erg eenvoudig met de Magic Motion Remote. Dus ben jij op zoek naar een Full HD LED-televisie die 3D-beelden kan afspelen? Lees dan nu snel verder over deze LG LA

LG Smart TV

Uiteraard is ook dit nieuwe televisiemodel van LG een zogenaamde Smart TV. Hartstikke makkelijk, want met een LG Smart TV krijg je de beschikking over vele apps, waardoor je altijd wat te doen hebt! Uiteraard is het ook mogelijkheid om op het web te surfen. Op deze manier heb je altijd toegang tot entertainment en informatie. LG Smart TV is gemakkelijk in gebruik waardoor je hier nog meer van kan genieten. En uiteraard kan de televisie dit qua snelheid prima aan, doordat er een dual core-processor is ingebouwd.

WiFi ingebouwd

De LG LA beschikt over ingebouwde WiFi. Op deze manier hoef je de televisie niet bedraad aan te sluiten op je thuisnetwerk, maar kan je meteen gebruik maken van alle internetfuncties die deze LED-tv je aanbiedt. Zo surf je gemakkelijk op het internet en deel je moeiteloos al je content met je familie of vrienden.

Gratis vier 3D- en twee 4x Play-brillen!

Je hebt natuurlijk niet aan een 3D-televisie als je er geen 3D-brillen bij hebt. Daar heeft LG natuurlijk aan gedacht! Daarom krijg je bij aanschaf van deze LG LA helemaal gratis vier 3D-brillen meegeleverd. Zo kun jij met het hele gezin lekker een spannende 3D-film kijken. En om op en top met twee personen te kunnen gamen, krijg je van LG ook twee 4x Play-brillen meegeleverd. Zo kun je tegelijkertijd gamen op een volledig scherm.

Motion Clarity Index: 400

Vroeger werd de beeldfrequentie van een televisie omschreven in Hz. Tegenwoordig heeft echter bijna iedere fabrikant voor de beeldfrequentie zijn eigen omschrijving. LG noemt het de Motion Clarity Index. Dit is een indicatie hoe goed de televisie om kan gaan met snel bewegende beelden. Deze televisie heeft een MCI van 400 en daarmee ben jij dus verzekerd van superscherpe beelden!

Full HD-resolutie (1080p)

Deze LG LA6908 beschikt over een Full HD-beeldscherm. Dat betekent dat de beeldresolutie op de televisie 1920×1080 pixels is, in tegenstelling tot de 1280×720 pixels die standaard definitie biedt. Dit heeft als gevolg dat er meer detail te zien is op het scherm, omdat het scherm in kleinere stukjes is opgedeeld. Daardoor wordt alles wat je bekijkt op deze Full HD-televisie scherper en dus levensechter!

LED-tv

Deze televisie van LG is geproduceerd met een zogenaamd LED-scherm. Deze schermen hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat de beeldkwaliteit van televisies erg omhoog is gegaan, terwijl de dikte juist is geslonken. De nieuwste LED-achtergrondverlichting van LG, die ook in deze televisie verwerkt is, zorgt voor een zeer hoog contrast. Zo kun je details en zwarte beelden dus nog beter zien! De kleuren in jouw favoriete programma zijn door deze gedetailleerde achtergrondverlichting extra helder en realistisch.

Micro Pixel Control

LG heeft met de techniek Micro Pixel Control de standaard Local Dimming bijzonder verbeterd. De Local Dimming-techniek zorgde ervoor dat er in het gebied van het scherm waar een donker beeld werd getoond, de LED-lampjes minder hard gingen branden. Bij de nieuwe Micro Pixel Control-techniek worden de LED-lampjes allemaal individueel aangestuurd. Hierdoor kan de achtergrondverlichting nog nauwkeuriger worden gedimd wanneer het nodig is. Dit zorgt voor nog een groter contrast, levendigere kleuren en een zwarter zwart.

Smart Share Plus

Met Smart Share Plus kun je eenvoudig bestanden delen door je televisie met andere apparaten te verbinden. Door gebruik te maken van WiFi is het zelfs mogelijk om apparatuur draadloos te verbinden aan je tv. En wanneer je apparatuur beschikt over Wireless Display-technologie (WiDi) heb je helemaal geen kabels of draadloos netwerk meer nodig!

Kenmerken
  • Full HD

  • Ingebouwde WiFi

  • 400 Hz

  • Passieve 3D-technologie
Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

Laatste biedingen
nismo
Op 17-04-2018 om 21:09
€ 300,00
12 jaar lid van Speurders.nl
Roden, Drenthe
  Advertentienummer: 171930675