• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

AMIKO HOME IPCAM camera beveiligingsset Dome 2

Aangeboden een dag geleden door Adjelectronics (6x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

AMIKO HOME IPCAM camera beveiligingsset Dome 2

Het is nu eenvoudiger dan ooit om waar u maar bent, bij u binnen te kijken of te zien wat er om uw huis gebeurd. En dat voor een betaalbare prijs.

Amiko IPCAM dome 2
Met de amiko  ipcam dome 2 heeft u een hoogwaardige video systeem in huis van goede kwaliteit. De camera's zijn water en stof bestendig zodat u ze zowel binnen als buitenhuis kan gebruiken.

Aansluiten.
Het aansluiten van het systeem is heel eenvoudig met 1 kabel per camera. Heeft u op een grote afstand 2 camera's nodig dan is dit met een verdeelblok zo te regelen dat er maar 1 lange kabel heen hoeft. Verder is het een aansluiten en werken maar.

Beelden bekijken.
U kunt op verschillende manieren de beelden bekijken van u camera's. Op de AMIKO HOME NVR 4 POE 4 CH H.264 recorder kunnen zowel een monitor als ook een tv op aangesloten worden. Maar u kunt ook de beelden bekijken op uw telefoon, laptop of tablet. Hier hebben ze een speciale app voor gemaakt.

Opname.
In de nvr recorder zit een 1 terabite harde schijf ingebouwd. Hierop kunnen alle beelden opgeslagen worden van het camera systeem.  Zodat u ook achteraf de beelden weer perfect terug kan zien.

Camera's
De camera's beschikken allemaal over infrarood lichten zodat u ook als het donker is goede beelden krijgt.De AMIKO HOME camera beveiligingsset dome2 bestaat uit:

  • 2 x Dome camera 2 MP Full HD POE (D20V200POE)
  • 1 x NVR recorder 4 kanaals POE H.264 (NVR2004PGHP) 

1 x Harddisk 1 TB ingebouwd (WD Purple Survellance)

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
408476
21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment
GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.


Stuur door

€ 319,-

11 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Kollumerpomp, Friesland
  Advertentienummer: 191644787