• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

beveiligingscamera's milesight nvr 4TB + 5 mini Bullet 5MP

Aangeboden 7 dagen geleden door Areavisum nl (21x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

beveiligingscamera's-systeem milesight nvr 4TB + 5 mini Bullet 5MP


Dit systeem NVR 16 kanaals met 4TB met dit cameratype is zeer gebruiksvriendelijk qua installatiegemak, een product voor de professional! Maar zeker in het bereik van de particulier .

De Pro NVR, 16-kanaals , 8x PoE, 4K, MS-N5016-UPT wordt geleverd met een 4TB WD ( western digital) harddisk zodat u ook met meerdere camera's genoeg ruimte heeft voor enkele weken . Dit systeem is makkelijk te installeren doordat alles "Plug and play" is . De recorder herkent de camera en zal die in eht systeem opnemen en u kunt direct aan de slag. De NVR is zeer compatible zoals u in de specificaties kunt lezen , het systeem kan vrijwel alle gangbare camera's ondersteunen tot maar liefst 8MP. Elke geleverde camera bij deze set krijgt standaar 20meter kabel er bij geleverd.
We leveren dit systeem standaard tot 6 camera's , wilt u meer dan kan dat ook . . . tot 16 camera's .
Het systeem wordt geleverd met de 5MP bullet camera van Milesight . Elke camera Deze camera is zeer gebruiksvriendelijk qua installatiegemak, een product voor de professional! Maar zeker in het bereik van de particulier . Deze camera beschikt onder andere over:5MP lens , 120dB WDR , 3.6mm lens met 82° kijkhoek , 30m IR ( ondersteunt zelfs SD - Card tot 128 GB )


Stuur door

€ 1.579,-

4 maanden lid van Speurders.nl
Leeuwarden, Friesland
  Advertentienummer: 187308870