• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

A-Ford pheaton 1929 aford ford model a a-ford oldtimer

Aangeboden 28 dagen geleden door Durk (163x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Brandstof
benzine
Kilometerstand
1777 km.
Basiskleur
groen
Carrosserie
cabriolet

Omschrijving

Mail voor meer foto;s


Hallo,

Bij deze aangeboden, een zeer fraaie Ford Phaeton van 1928.

Wilt u cabriolet rijden dan is dit u kans, deze zeer nette Phaeton kan direct de weg op. De auto is voorzien van geldig NL kenteken en is gekeurd door de RDW, zonder op of aanmerking is de Ford goed gekeurd. De kap naar beneden en genieten dus.

De Ford verkeerd in nette staat, zowel technisch als optisch is te zien dat de auto een goede baas heeft gehad. Dit is ook terug te vinden in de geschiedenis van de auto. De geschiedenis die aanwezig is gaat terug naar 1995, de eigenaar heeft de auto 23 jaar vertroetelt en dit is te zien aan de beschrijvingen en rekeningen die aanwezig zijn.

De 40 pk sterke 4 cilinder loopt goed, start vlot en heeft geen nare bijgeluiden of blauwe rook, eveneens als de versnellingbak. Deze laat zich goed schakelen en heeft geen gebreken.
Remmen zijn goed afgesteld en remt netjes recht.

Optisch verkeerd de Ford ook in zeer nette staat, de lak ziet er nog goed uit. Daarnaast is het standaard interieur nog in nette staat zonder beschadigingen, de kap laat zich soepel bedienen en verkeerd ook in nette staat. Voor de veiligheid zijn er knipperlichten en een extra achterlamp gemonteerd. Het chrome werk glimt mooi en is in nette staat.

Al met al een mooie complete nette auto waar u nog jaren plezier van kan hebben. Het fijne van deze Ford is dat er niks meer aan hoeft te gebeuren, u kunt de sleutel omdraaien en de zon tegemoet rijden.

Details of andere gewenste foto's kan ik op aanvraag maken.
De auto is te bezichtigen in Wirdum Nederland.

Transport en export wil ik wel voor u regelen.

M.v.g.

Stuur door

€ 28.500,-

Bieden is ook mogelijk!

1 jaar, 1 maand lid van Speurders.nl
Warten, Friesland
  Advertentienummer: 184249438