• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Het beginnen van een eigen webshop is een goede zet.

Aangeboden 21 dagen geleden door OllieHil (89x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Huizen
Branche
Automatisering - ICT
Provincie
Noord-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
24-36 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Wilt u uw Data Entry uitbesteden? bespaar tot wel 50%

Voor het opzetten, nalopen, vernieuwen of bijwerken van een database van een webwinkel, e-commerce site, klantensysteem of content management systeem, een content management plan maken en het schrijven van richtlijnen en gebruiksaanwijzingen hoe het content management systeem bij te houden, het klantenbestand opschonen, de bedrijfs-administratie vereenvoudigen en een uitgebreid automatiseringsplan middels een uitgebreide presentatie en training voor de medewerkers die de content gaan beheren.

Het doorlopen van databases als ICT specialist, e-learning specialist.

Het beginnen van een eigen webshop is een goede zet. Waar fysieke winkels omvallen, wordt het online winkelen steeds groter. Met de smartphone is het helemaal handig om snel iets te bestellen.

Daarnaast kun je het beginnen van een webshop prima combineren met een baan, andere onderneming of je gezin. Een goede keuze dus. Een webshop beginnen? In dit artikel lees je er alles over.

Het opzetten van een nieuwe webwinkel, klantendatabase, productendatabase, marketingstrategie, e-commerce site of content management systeem.

En Online learning systems en content management organiseren met een online training.

Iedere cursus of training die wij op onze website aanbieden, kunnen we ook op maat in-company verzorgen. Het betreffende thema (denk bijvoorbeeld aan een training leidinggeven of een communicatietraining) wordt dan behandeld met jouw organisatie en jouw situaties als uitgangspunt. Ook combinaties van trainingen zijn dan natuurlijk mogelijk.

Ik ben freelance inzetbaar voor de dingen je leest op mijn website: 


https://future-of-the-global-financial3.webnode.nl


Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

4 jaar lid van Speurders.nl
Amersfoort, Utrecht
  Advertentienummer: 192273562