• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gezocht lieve/zeer dominante meid (€500 geboden)

Aangeboden een maand geleden door Lieve Man (388 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Maasbracht

Omschrijving

Ik ben een man van 30 jaar en kom ik soms te snel klaar. Vooral als ik onzeker wordt gemaakt of als iemand gelijk te snel me zou aftrekken/berijden enz. (als er weinig opbouw is). Nu lijkt het me geweldig om iemand te leren kennen via sexjobs. Eerst een kennismaking, waarin we kunnen kijken of er een klik is en om alles door te spreken. Vervolgens kunnen we (als we hier beiden mee akkoord gaan) een aantal dagen of een week later, samen inchecken in een mooie hotelkamer (op mijn kosten). Echt een suite met jacuzzi, waarbij we lekker roomservice bestellen en heerlijk een glaasje bubbels drinken. Ik betaal alles en jij mag heerlijk genieten.

Op de kamer kleed jij je om en doe je een sexy jurkje, met mooie kousen/panty's en pumps aan. Mooie felle rode lippenstift doe je op (bij het inchecken heb je gewone kleding aan, dit is alleen voor mijn ogen zeg maar). Hierna betaal ik jou en gaan we heerlijk knuffelen, zoenen en praten. We hebben alle tijd. Op een gegeven moment gaan we op bed liggen. Daar gaan we een rollenspel spelen, waarin je ineens veranderd in een pestkop en heel gemeen bent tegen mij. Je confronteert mij met het feit dat ik snel klaarkom en gaat mij daar flink mee pesten en onzeker maken. Je verteld mij verhalen over mannen die jou goed en lang doorgeneukt hebben en dat een watje als mij dat nooit zou lukken. In dat je me zo onzeker maakt zit je lekker aan me en zoen je me af en toe. Op een gegeven moment ga je lekker snel aftrekken en zal ik je bijna meteen moeten tegenhouden om niet al te komen. Je gaat dan helemaal stuk: ¨kun je zelfs dit al niet aan haha... Moet je nou kijken jou pikje is compleet waardeloos. Noem jij jezelf een man!? haha¨. Op een gegeven moment kon je op me zitten en ga je bewijzen dat ik niks waard ben en nooit een echte vrouw aankan. Je gaat me berijden en gaat gelijk flink tekeer. Ik kom binnen een paar seconden al en dit geeft jou natuurlijk voer om me flink af te kraken en pesten. Ik word verbannen van het bed en moet in een hoekje toekijken hoe jij jezelf klaarvingert, omdat ik volledig gefaald heb ;).

Wat je ook nog mag doen is mij soms lichtelijk fysiek domineren. Gewoon mij een lichte tik verkopen (geen billenkoek), tegen mijn lichaam of een niet al te harde bitchslap in mijn gezicht (je mag me ook blauwe plekken slaan op plaatsen die ik met kleding kan bedekken). Maar ook knijpen en je nagels in mij zetten, zijn mogelijkheden. Zolang je het maar niet kan zien als ik kleding aan heb. Ik zal me dan uiteraard gedragen of dat ik jou fysiek totaal niet aankan en je smeken om te stoppen. Je kan me hier mee voor de gek houden dat ik me als grote man in elkaar laat slaan door een klein meisje en een complete slappeling ben. 

Hierna zijn we weer lief voor elkaar en kunnen we heerlijk eten/drinken/praten/knuffelen. Misschien heerlijk de jacuzzi in. 

Het domineren, pesten kunnen we verschillende keren in soortgelijke rollenspellen doen (uiteraard zijn alle dingen die ik in mijn advertentie noem voorbeelden. Hoe je mij gaat vernederen bepaal je zelf), verdeeld over de avond en morgen daarna. Zeg dat we bijv. 4 keer zo'n vernederings rollenspel, in totaal, spelen (waarbij je mij steeds weer op andere manieren kunt vernederen. Denk ook aan een stopwatch erbij houden en mij belachelijk maken met mijn tijd of mij berijden met de billen naar mij toe of gehurkt. Wat mij ook super spannend lijkt is als je me 1x zou aftrekken en dan echt elke x als ik je tegenhoud, dingen gaat zeggen als: ¨Meen je dit nu serieus?! Leer je eens beheersen, loser!! Vind je het gek dat je ex is gaan lopen?!! Nu heeft ze tenminste iemand die haar goed en lang doorneukt. Jij kunt niet eens neuken, want als ik 2x aan je zielige pikje trek dan wil je al spuiten haha. MIETJE¨. Mijn ex is trouwens echt gaan lopen en heeft nu een nieuwe vriend. Hier kun en mag je me eindeloos mee pesten/vernederen. Ik kan jou tussendoor ook verwennen en eventueel masseren, buiten de rollenspellen om. 

Lijkt je dit wat? Wil je lekker al je frustraties op mij botvieren? Dus echt die afwisseling van lief en aardig naar gemeen en kleinerend. Ik kijk al uit naar je reactie. Iedereen mag reageren. Het hotel en de kennismaking mag bij jou in de buurt zijn. Dus iedereen uit België en Nederland kan reageren, zonder dat er een probleem met de afstand is. Ik bied 500 euro hiervoor.

Stuur door

€ 500,-

een maand lid van Speurders.nl
Maasbracht, Limburg
  Advertentienummer: 181486073