• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Bouw je eigen business in de advertenteisector

Aangeboden 23 dagen geleden door Finanfit (273 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Overig
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Ik ga hieronder mijn ervaringen delen over het platform FutureNet. Het is een lange tekst maar als je serieus overweegt om dit te gaan doen, lees het dan zeker even door.

Heel veel mensen zijn op zoek naar geld verdienen via het internet. Dit zie ik aan de reacties en views die mijn advertenties krijgen.

Ik vind dat als je ergens een mening over wilt hebben, dat je het ook zelf ervaren moet hebben of het wel of niet werkt. Met die gedachte ben ik ook aan de slag gegaan.

"Bekijk 10 advertenties en verdien er geld mee" Zo stond het in de advertentie die ik zag. FutureNet is het platform waar ik het nu dus over heb. 

Ik was op zoek naar een manier van geld verdienen waarbij de inkomsten serieus zijn maar vooral stabiel. Ik ben zelfstandig ondernemer en onze pensioenen moeten wij zelf regelen. Ik zocht dus iets om dat op te gaan bouwen.

Ik heb met de persoon van wie ik de advertentie gelezen had een bel afspraak gemaakt om mij uit te leggen wat het precies in hield. Zij doet dit inmiddels 6 maanden en verdient 25 dollar per dag. Het zijn dollars waar ze mee werken op dit platform. Het platform is overigens gewoon in het Nederlands in te stellen.

Er zijn een aantal manieren om geld te verdienen bij FutureNet. Ik werk op dit moment alleen nog met de Adpro. Klikken op advertenties dus.

Ik heb zelf een presentatie zitten kijken van 2 uur over FutureNet zodat ik precies wist waar ik aan zou beginnen. De mogelijkheden zijn enorm in ieder geval. Ik dacht ook tegelijkertijd wel, "dit klinkt wel heel erg mooi allemaal". 

Wat mij wel aanstond is het feit dat je zelf kan bepalen waar je mee wilt starten. Je kan al voor 10 dollar instappen bijvoorbeeld. Je commissies zijn dan heel klein maar kan wel kijken of het werkt.

Na 120-140 dagen beloven ze dat je inleg 20% meer waard is geworden. En dat is ook echt zo, weet ik nu uit ervaring.

Op internet ben ik onderzoek gaan doen naar reviews, maar echt heel veel ervaringen van mensen die niet uitbetaald kregen of die hun geld kwijt waren las ik niet. Alleen dat het wel in zou gaan storten binnenkort en dat het niet echt lang goed kon gaan. De meeste reviews kwamen uit 2016. Tja, wat moet ik daarmee dacht ik.

Ik dacht als het bedrijf hierachter inmiddels 6 jaar bestaat en het verdienmodel AdPro 2 jaar, waarom kan ik dan niks vinden over slechte uitbetalingen en zie ik heel veel positieve reacties. Wil ik die alleen lezen omdat ik hoop dat het waar is of zijn die er gewoon niet veel.

Negatieve reacties zag ik wel, maar dat waren allemaal reacties van mensen die denken dat het niks is omdat dit niet lang kan bestaan. Geen enkele die sprak uit ervaring met het platform zelf.

Ik heb zelf een afweging gemaakt en heb besloten een bedrag te investeren (1000 dollar) met de gedachte als het ik het kwijtraak dan is dat het risico wat ik kan missen. Ik wil zelf ervaren wat het is en dan mijn mening vormen. Op de bank staat het er ook maar tegen een rente van 0,03 %.

Ik ben nu anderhalve maand bezig en heb inmidddels 550 dollar verdiend! Ik verdien 12 dollar per dag nu en bezit 31 AdPacks (begon er met 20). Dit komt nu al neer op 360 dollar per maand ongeveer. Niet slecht vind ik. En dat met 5 minuten klikken per dag. 

Een Adpack schaf je aan voor 10 of 50 dollar per stuk. Deze worden door het klikken op de advertenties 20% meer waard. Hoe meer je er bezit des te meer je gaat verdienen. Je kan op elk moment een bedrag uit laten betalen als je dat zou willen.

Ik herinvesteer elke keer mijn commissies omdat ik naar het maximale aantal AdPacks van 1000 wil groeien. Je verdient dan 2500 dollar per maand passief. Dit is nog steeds alleen op basis van 5 minuten klikken per dag.

Tussendoor ga ik van mijn commissies wel wat wensen die ik heb uit laten komen. Moet er ook van genieten uiteraard ☺

Dat ik nu deze advertentie geplaatst heb heeft er mee te maken dat ik nu het vertrouwen heb dat de intenties van dit platform goed zijn en dat er echt iets moois gaande is. Zo ervaar ik dat zelf inmiddels.

Ik wil een groep met mensen creëren die dit ook wat lijkt om te gaan doen. Dit is voor mij ook een ander verdienmodel gelijk. Ik ontvang commissies voor nieuwe leden namelijk.

Ik ben open en eerlijk over mijn eigen bevindingen omdat ik hoop dit je vooroordelen weg kan nemen en dat je nu dus een besluit kan nemen waar je ook achter staat. Geen mooie verhalen om snel rijk te worden, maar een verhaal met potentie om echt een leuk extra inkomen op te bouwen.

Hoe snel dat gaat, bepaal jij zelf. Hoe lang het blijft bestaan, geen idee. Maar voorlopig komt er in januari AdPro 2.0 en blijven ze nieuwe verdienmodellen ontwikkelen voor de lange termijn.

Er komt elke week een webinar waar de grote mannen van het bedrijf zelf het woord voeren. Er was dit jaar een omzet van 600 miljoen dollar en er zijn wereldwijd 4 miljoen gebruikers.

Stel je eens voor dat de intenties zijn zoals ze lijken dan ga je hier heel veel plezier van hebben en zou je dus door de vooroordelen misschien niet gestart zijn.

Ik heb een website gemaakt waar stap voor stap alles uitgelegd wordt en alle mogelijkheden van FutureNet besproken worden. Je kan dit dus helemaal alleen en anoniem gaan opbouwen mocht je het nog wat onwennig vinden.

Je kan je vrijblijvend registreren om eens rond te kijken op het platform. Ik zou je heel graag weg wijs maken in FutureNet zodat je zelf kan kijken of het iets is voor je.

Stuur me een PB met je naam en email adres en ik stuur je een link waar een heel kort filmpje staat en wat rekenvoorbeelden m.b.t de AdPacks. Mocht je behoefte hebben aan een bel afspraak kunnen we die ook inplannen.

Mijn conclusie:
Wil je geld verdienen op een leuke, simpele en in mijn ogen vertrouwde manier dan is dit het platform waar je moet zijn. Inkomsten zijn goed. Je bouwt een goede inkomstenbron op. Je hebt zelf invloed op de snelheid waarmee dit gaat. Je kan inleggen waar jij je goed bij voelt en altijd bijsturen en aanvullen waar nodig.

Ik heb zelf al een hoop geprobeerd om via internet geld te verdienen maar het is me tot nu dan nooit gelukt om serieus geld te verdienen. En met FutureNet gaat iedereen het lukken.

Stuur door

n.v.t.

een maand lid van Speurders.nl
Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 178851138