• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Independent Sales Agent (zelfstandige en ondernemende verkop

Aangeboden 30 dagen geleden door Bernd (112x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Branche
Gezondheidszorg - Welzijn
Provincie
Noord-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Vind je verkopen leuk en ben je er een kei in, maar profiteer jezelf niet van jouw inspanningen? Of zou je liever zelfstandig zijn zonder baas? Dan bieden wij jou een unieke kans om een eigen bedrijf te starten met unieke (innovatieve) producten. En dit zonder lange voorbereidingsperiode, hoge  investeringen (risico’s) of franchise constructie (fees).
Wij zijn pragmatisch en praktisch bedrijf en bieden je uitstekende producten met het allerbeste verdienmodel dat er bestaat (passive income/recurring revenues) en uitgebreide marketing ondersteuning.
Mind-set
Wij gaan hier geen opsomming geven over welke opleidingen je nodig hebt of aan welke eisen je moet voldoen. Het is vrij simpel; je bent een verkooptijger en hebt een ondernemende mindset. Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt ervaring in verkoop in de buitendienst. Uiteraard kun je zelfstandig werken en hebt dus voldoende drive en discipline om van onze producten en ondersteuning een succes te maken. Je kunt dit part-time doen, maar je dient wel minimaal 2 dagen per week dit te doen (liiever full-time). Immers ook hierbij is ‘input is output’.
Nieuwsgierig
Ben je nieuwsgierig naar onze producten, merk, strategie, markt, ondersteuning en jouw verdienmodel? Je vindt er alles over op onze speciale website: bizibiznizz punt eu.

Stuur door

n.o.t.k.

30 dagen lid van Speurders.nl
Heiloo, Noord-Holland
  Advertentienummer: 192078773