• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Circus Kiko Workshops

Aangeboden 1 jaar, 11 maanden geleden door Clown Kiko / Circus Kiko (3841x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Soort dienstverband
freelance
Branche
Kunst, Cultuur en Wetenschap
Werk-/denkniveau
HBO

Omschrijving

Circus Kiko (werkzaam in heel Nederland, op uw locatie)
o.a. Diabolo Workshops, Jongleer Workshops, Akrobatiek Workshop, Circus Workshops, Workshop ballon modeleren.
voor zowel volwassenen, jongeren, tieners, kinderen en gemengde leeftijdsgroepen
info@circus-workshops.nl
024-3733911 (Esther)
Op zoek naar een leuke workshop voor uw feest, familiedag, straatfeest, buurtfeest, wijkfeest, persooneelsfeest, festival, vereniging, school of groepsuitje of een leuke aanvulling op uw teambuildingsprogramma ?
(Ook leuk voor een actief vergader intermezzo, teambuilings activiteit of tijdens uw bedrijfsfeest, of een workshop voor de leerlingen op school tijdens een circusdag of themaweek of als leuke activiteit in de vakantie!)
Circus Kiko kan jongleer en circus workshops verzorgen voor kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en gemengde leeftijdsgroepen in de volgende onderdelen: jongleren met ballen, ringen en kegels, diabolo, flowersticks, chinese borden draaien, eenwieleren, koorddansen en acrobatiek.
Je kunt daarbij specifiek voor 1 of meer onderdelen gaan of voor een orienterende kennismaking met van alles. Ook is een workshop ballon modeleren (ballon figuren vouwen) (vanaf een jaar of 10) of een workshop clownerie/ clownesk theater mogelijk.
De workshops kunnen orienterend van aard zijn. Iedereen kan dan zelf een poging wagen en de verschillende circus technieken proberen. We kunnen ook voor een opzet kiezen waarin serieus wat geleerd kan worden. Bijvoorbeeld de basis van het jongleren met 3 balletjes, het vaart maken, sturen en opgooien en vangen van een diabolo of figuren (zoals een hondje, een giraf en een bloem) vouwen van ballonnen.
Indien gewenst kan een (aantal) uur oefenen afgesloten worden met een voorstelling door de deelnemers zelf. Maar de workshops kunnen zeker ook gewoon op zichzelf staan.
We kunnen groepsgewijs / klassikaal werken (als een les) of de workshop geven via een rouleersysteem. Een derde vorm is de "open piste".
Het leuke van circus is dat iedereen wel ergens goed in is. Mocht je juist toch van een wedstrijdelement houden, dan kun je kiezen voor de jongleer battle.
Met een circus workshop werk je op een leuke manier aan veel verschillende vaardigheden zoals concentratie, hand-oog-coordinatie, evenwicht, creativiteit, samenwerken, fantasie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Het uitgangspunt bij Circus Kiko is altijd plezier en het gegeven dat iedereen die wil mee kan doen. Daarbij vinden wij het leuk om iedereen te laten ervaren dat er, met wat oefenen, vaak net iets meer mogelijk blijkt dan dat je in eerste instantie dacht.
De Workshops zijn op maat te maken voor alle leeftijden. En kunnen gegeven worden op o.a. feesten, thema weken, sportdagen, festivals, open dagen, scholen, bedrijfsuitjes of als onderdeel van een teambuildings programma.
Als ervaren circus docent heeft Esther Scheffer behalve verschillende (kinder)circus cursussen ook circus workshops gegeven op open dagen, bedrijfsfeesten, teamuitjes / teambuilding dagen, scholen (lagere school, middelbare school en beroepsonderwijs), sportverenigingen, musicalvereniging, buurtfeesten, buurtwerk, kindervakantieweken, in hotels/restaurants, buitenschoolseopvang (bso), kinderfeestje en verschillende festivals.
Circusworkshops / clinics / circusles   De kosten zijn op aanvraag.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en de prijs.

De totaal prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals:het aantal deelnemers, de tijdsduur, de gekozen onderdelen/het preciese programma en de locatie (ivm de reiskosten).  

info@circus-workshops.nl     of
kiko@clownkiko.nl    
024-3733911

Stuur door

n.o.t.k.

2 jaar lid van Speurders.nl
Nijmegen, Gelderland
  Advertentienummer: 177693822