• Advertentie plaatsen
 • Inloggen

Circus Kiko Workshops

Aangeboden 1 jaar, 10 maanden geleden door Clown Kiko / Circus Kiko (3945x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Soort dienstverband
freelance
Branche
Overig
Werk-/denkniveau
HBO

Omschrijving

Circus Kiko Workshops 
info@circus-workshops.nl
of kiko@clownkiko.nl
024-3733911 (Esther)


Altijd al een keer met 3 ballen willen jongleren, zien of je een diabolo kan opgooien en weer vangen, koorddansen naar de overkant of zelf in de schijnwerpers staan in de circus piste?
Of op een leuke, uitdagende en toch ontspannen manier werken aan bijvoorbeeld creativiteit, samenwerking, communicatie, out-of-the-box-denken, balans vinden & rust houden en/of jezelf presenteren?

Circus Kiko Workshops biedt workshops in verschillende circus technieken zoals:
- workshop jongleren (leer jongleren met 3 ballen)
- diabolo workshop,
- akrobatiek workshop
- workshops ballon figuren vouwen / ballon modeleren.
- workshop slackline / koorddansen
- workshop chinese borden draaien
- workshop devilsticks / flowersticks
- orienterende circus workshop (kennismaking met van alles)
- orienterende jongleer workshop (kennismaking met verschillende jongleer technieken) 

De workshops zijn geschikt (te maken) voor zowel volwassenen, jongeren, tieners, kinderen en gemengde leeftijdsgroepen
De workshops kunnen orienterend van aard zijn. Iedereen kan dan zelf een poging wagen en de verschillende circus technieken proberen. We kunnen ook voor een opzet kiezen waarin we focussen op 1 (of een beperkt aantal) technieken. Bijvoorbeeld het leren van de basis van het jongleren met 3 balletjes, het vaart maken, sturen en opgooien en vangen van een diabolo of figuren (zoals een hondje, een giraf en een bloem) vouwen van ballonnen.

Indien gewenst kan een (aantal) uur oefenen afgesloten worden met een voorstelling door de deelnemers zelf. Maar de workshops kunnen zeker ook gewoon op zichzelf staan.

We kunnen groepsgewijs / klassikaal werken (als een les) of de workshop geven via een rouleersysteem. Een derde vorm is de "open piste" cq circus Instuif.

Het leuke van circus is dat iedereen wel ergens goed in is en het geen concurentiestrijd is. Mocht je juist toch van een wedstrijdelement houden, dan kun je kiezen voor de jongleer battle.

Met een circus workshop werk je op een leuke manier aan veel verschillende vaardigheden zoals concentratie/focus, hand-oog-coordinatie, evenwicht, creativiteit, samenwerken, communiceren, fantasie, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, out-of-the-box-denken, het kunnen doorbreken van patronen, jezelf presenteren, .

Het uitgangspunt bij Circus Kiko is altijd plezier en het gegeven dat iedereen die wil mee kan doen.
Daarbij vinden wij het leuk om iedereen te laten ervaren dat er, met wat oefenen, vaak net iets meer mogelijk blijkt dan dat je in eerste instantie dacht.

De Workshops zijn op maat te maken voor alle leeftijden.
En kunnen gegeven worden op o.a. feesten, thema weken, sportdagen, festivals, open dagen, scholen, bedrijfsuitjes of als onderdeel van een teambuildings programma. Hieronder enkele voorbeelden 

- Workshops als Teambuilding  
In een Circus Kiko Workshop als teambuildingsactiviteit kunnen we op een leuke en actieve manier via circus technieken zoals jongleren, flowersticken, koorddansen, diabolo, chinese borden draaien en/of acrobatiek en het samen maken en spelen van een act, werken aan vaardigheden die ook binnen het
team en de organisatie op de werkvloer van groot belang zijn.
Kiko kan in overleg en samenspraak met u workshops in verschillende circus disiplines geven waarin bijv. de nadruk gelegd wordt op samenwerken, communiceren, jezelf presenteren, het kunnen doorbreken van patronen, creativiteit, balans vinden en rust kunnen houden, vertrouwen in jezelf en de ander, multi-tasken, doorzettingsvermogen, wilskracht,
doelgerichtheid of out-of-the box denken.
Voor samenwerking en vertrouwen is bijvoorbeeld een akrobatiek workshop uitermate geschikt. En de meeste circus technieken zijn tevens goed geschikt voor doelen als doorbreken van patronen, concentratie/focus, creativiteit, out-of the box-denken en jezelf presenteren.

Meer info: 
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal deelnemers
 • de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
 • gaat het om algemene teambuilding of heeft uw meer specifieke doelstellingen zoals samenwerking, bevorderen of onderlinge communicatie verbeteren of vertrouwen vergroten, creativiteit stimuleren, out-of-the-box leren te denken, oplossingsgericht denken, ja ipv nee zeggen, meer rust en balans in het team, sfeer binnen het team verbeteren, teamband versterken, grenzen verleggen en uit de comfort zone komen, presenteren, rolverdeling binnen het team of van dit alles wat of nog heel wat anders.
 • eventuele voorkeur voor bepaalde circus technieken of juist onderdelen die u liever niet heeft.
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)


- Workshops als vergader intermezzo
Een korte workshops jongleren, diabolo, flowersticks of chinese borden draaien is een leuke en vaak ook productieve manier om de vergadering even te onderbreken en nieuw leven in te blazen.
Door even actief en toch ontspannen met iets heel anders bezig te zijn kan iedereen er daarna weer fris tegenaan. En door even aanspraak te doen op hele andere delen in de hersenen kan er ruimte ontstaan om ook anders tegen alledaagse problemen aan te kijken of met vernieuwende oplossingen of invalshoeken te komen.
Dat de verschillende jongleer technieken een aanspraak doen op een groot aantal vaardigheden en competenties zoals het doorbreken van patronen, creativiteit, balans vinden en rust kunnen houden, vertrouwen in jezelf en de ander, multi-tasken,
doorzettingsvermogen, wilskracht, doelgerichtheid en out-of-the box denken, samenwerken, communiceren en jezelf presenteren, maakt ze zeer geschikt voor een vergader intermezzo en zorgt dat de onderbreking meer is dan een gewone pauze.Wilt u een wat langere vergader onderbreking dan kunt u uiteraard kiezen voor meerdere technieken. Een aantal korte onderbrekingen met steeds een ander jongleer onderdeel gedurende de dag is natuurlijk ook mogelijk.


info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal deelnemers
 • het aantal gewensde workshops
 • de gewensde tijdsduur per workshop en de totale tijd tussen de 1e en laatste workshop
 • eventuele voorkeur voor jongleren, diabolo, chinese borden draaien of flowersticks.
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)- Circus of Jongleer workshops voor teamuitjes & groepsuitjes
Zoekt u een leuke workshop voor bijv. uw personeelsfeest, teamdag, verenigingsdag  of vriendenweekend dan kan Circus Kiko Workshops hiervoor ook jongleer en circus workshops verzorgen. Je kunt daarbij specifiek voor 1 of een paar onderdelen gaan of voor een orienterende kennismaking met van alles. De mogelijke onderdelen zijn: jongleren met ballen, ringen en kegels, diabolo, devilsticks, chinese borden draaien, eenwieleren, koorddansen en acrobatiek. Ook een workshop ballon modelleren is mogelijk.
info@circus-workshops.nl
Vermeld daarin aub:

 • het aantal deelnemers
 • de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
 • eventuele voorkeur voor bepaalde circus technieken of juist een orientrerende circus of jongleer workshop.
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, vrijwilligersavond, vriendengroep, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)- Open Piste workshops / Circus Kiko instuif

inloop workshops op (kinder)festivals en evenmenten, markten, braderien en open dagen. 
De deelnemers kunnen onder begeleiding van Circus Kiko spelen en oefenen met de jongleer en circus materialen zoals jongleren, diabolo, flowersticks, chinese borden draaien, koorddansen en eenwieleren.
Bij de open piste / circus instuif vorm kunnen de deelnemers komen en gaan en weer terug komen en steeds zelf bepalen waarmee ze voor hoe lang spelen en oefenen. Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom om een poging te komen wagen!
info@circus-workshops.nl 
Vermeld aub:
- het aantal deelnemers (of maximale verwachte aantal deelnemers tegelijkertijd)
- de gewenste tijdsduur- de locatie (i.v.m. de reiskosten)
- de datum (indien al bekend ivm de beschikbaarheid)

- Cirucs Kiko Circusdag (op school of elders):
Circus Kiko kan ook een circus dag organiseren waarbij alle groepen 1 of meer circus disiplines kunnen uitproberen leren en oefenen tijdens een workshop. Tevens maken we een act waarmee de kinderen op het einde kunnen optreden in een circus show waarin ze hun net geleerde kunsten kunnen laten zien aan bijv. hun ouders als hooggeerd publiek.

Mail voor meer info & een prijsopgaaf naar:
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:
- het aantal kinderen & aantal groepen (+ leeftijden)
- de beschikbare tijd of gewensde tijdsduur
- gaat uw voorkeur uit naar met of zonder eindshow door de kinderen voor de ouders
- de datum (ivm beschikbaarheid)
- de locatie (ivm reiskosten)


- Circus Kiko Workshops op School (basisschool)
Circus Kiko geeft ook circus en jongleer workshops op scholen.
Op de basisschool bijv. tijdens thema weken, juffendag, opening of afsluiting, afscheid van een juf of meester, sportdag, op schoolkamp of schoolfeest of als schoolreisje op school.
De kinderen kunnen in de workshop kennismaken met verschillende circus technieken zoals jongleren met ballen, ringen, kegels, sjaaltjes, diabolo, flowersticks en chinese bordjes draaien, koorddansen, tonlopen, eenwieleren, pedaolo's, clownsfiets en/of akrobatiek.
Circus Kiko geeft workshops aan zowel de onderbouw als de bovenbouw en uiteraard stemmen wij de workshop in toon en tempo en soms ook in de keuze van de odnerdelen/technieken af op de leeftijd van de kinderen. Een workshop voor kleuters is niet hetzelfde als een workshop voor groep 8.
Wel bestaat er de mogelijkheid om bijv. op het einde van de dag af te sluiten met een gezamelijke eindshow door alle kinderen waarin alle groepen dan kunnen optreden en hun nieuw geleerde kunsten kunnen vertonen aan bijv. hun ouders als hooggeerd publiek.

Mail voor meer info & een prijsopgaaf naar:
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:
- het aantal kinderen & aantal groepen (+ leeftijden)
- de beschikbare tijd of gewensde tijdsduur
- gaat uw voorkeur uit naar met of zonder eindshow door de kinderen voor de ouders
- de datum (ivm beschikbaarheid)
- de locatie (ivm reiskosten)
 

- Circus Kiko Workshops op School (scholieren)
Circus Kiko geeft ook met veel plezier workshop jongleren, diabolo of andere circus technieken op middelbare scholen / voortgezet onderwijs (havo, vwo, vmbo of praktijkonderwijs)
Bijv. bij cultuurklas, sportdag, project, schoolkamp, thema week of  introductie op school. www.circus-workshops.nl/circus-op-school-scholieren.html
Voor meer info & prijsopgaaf:
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal lesgroepen en/of het aantal scholieren per lesgroep dat zal deelnemen
 • de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
 • wilt u evt. toewerken naar een afsluitende presentatie door de leerlingen aan elkaar of de workshops op zichzelf laten staan?
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: sportklas, cultuurklas, schoolkamp, sportdag, gymles, introductie, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)- Circus Kiko Workshops op School (studenten)
Een workshop jongleren, diabolo, slackline of ballon figuren vouwen is een leuke manier om als groep iets actiefs en creatiefs te ondernemen.
En bij introducties leer je elkaar tijdens de workshop op een ongedwongen manier beter kennen.
Dat je met een jongleer workshop of circusworkshop al doende ook aan veel andere vaardighedenwerkt is mooi meegenomen.
Zoals concentratie, hand-oog-coordinatie, evenwicht, samenwerken, creativiteit, fantasie, zelfvertrouwen, ruimtelijke orientatie, motorische vaardigheden en doorzettingsvermogen, oplossingsgerichthid en out-of-the-box-denken.
Er is zelfs wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat jongleren de groei van witte hersencellen stimuleert. Dus wie weet komt het je studie ook nog ten goede!
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal deelnemers
 • de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: introductie, feest, project, themaweek, studentenverenigingsavond, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)


- Circus Kiko Workshops op Familiedagen 
Circus Kiko kan ook workshops geven op familiedagen aan groepen van verschillende leeftijden. De nadruk ligt dan meestal op gezelligheid en samen een activiteit ondernemen.
De volwassenen helpen waar nodig de kinderen een handje maar de workshop is zeker ook op de volwassenen en jongeren zelf gericht. Er kan evt. worden afgesloten met een showtje / presentatie aan elkaar.

info@circus-workshops.nl
Vermeld aub
- aantal volwassenen & kinderen (+leeftijden),
- de locatie
- de gewenste tijdsduur of beschikbare tijd
- indien al bekend de datum


- Circus Kiko Workshops op buurtfeest, straatfeest, wijkfeest, plein feest, buurtbbq of straatspeeldag
Dit kan als inloop activiteit (circus instuif) voor alle leeftijden of we kunnen juist met de hele groep tegelijk aan de gang. Groepsgewijs of via een rouleersysteem.
Het kan een activiteit zijn voor de kinderen terwijl de ouders meehelpen of juist onderling kunnen bijkletsen.
Of we kunnen met alle leeftijden door elkaar aan de slag.
Ook voor volwassenen kan het een hele leuke manier zijn om ongedwongen met elkaar in contact te komen en samen aan de gang te zijn.
Laat vooral zoveel mogelijk uw wensen weten dan sluit ik daar graag zo veel mogelijk bij aan!

info@circus-workshops.nl

Vermeld aub:

 • de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
 • het aantal kinderen/volwassenen
 • is de workshop bedoeld voor alle leeftijden of met name voor de kinderen
 • indien voor de kinderen: zijn er helpende handen van de ouders beschikbaar?
 • of er al dan niet eventuele andere activiteiten waartussen men kan kiezen op hetzelfde moment zijn
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)


- Circus Kiko Workshops in de vakantie 
Bijvoorbeeld bij kindervakantieweken, bouwdorpen, buurthuis en andere activiteiten voor kinderen of jongeren in de vakanties.
De kinderen kunnen in een open piste (instuif) of via een rouleersysteem of groepsgewijs allemaal circustrucs proberen, leren, oefenen en spelen met de circusmaterialen zoals jongleren, diabolo, borden draaien, koorddansen, eenwieleren, akrobatiek. We kunnen starten met een inleidend showtje en/of afsluiten met een show door de kinderen.

info@circus-workshops.nl
 
Vermeld aub
- aantal kinderen (+leeftijden),
- de locatie,
- de gewensde tijdsduur of beschikbare tijd
- indien al bekend de datum


- Speciaal Circus voor speciale mensen
Circus Kiko verzorgt ook graag workshops voor kinderen of volwassen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige handicap, met leer- communicatie- of gedragsproblemen,
autisme, pdd-nos of adhd en/of psyciatrische stoornissen.Dit kan voor instellingen, op leefgroepen of begeleid wonen, logeerhuizen, dagbehandeling, op speciaal onderwijs (o.a. ZMLK, SMOK ) of elders.
In de workshops ga ik graag uit van de mogelijkheden en op zoek naar wat er juist wel kan i.p.v. te focussen op wat juist niet kan.
Ik pas graag een programma aan indien nodig of ga al doende op zoek naar wat aanslaat en mogelijk is. Door mijn opleiding SPH en vroegere werk in de (jeugd)hulpverlening heb ik ook ervaring en veel affiniteit met speciale kinderen en volwassenen.De workshops speciaal circus voor speciale mensen zijn bij uitstek maatwerk. Improviseren is geen probleem en ik denk graag met u mee over een geschikt programma. Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden.
Graag heb ik daarvoor zoveel mogelijk informatie over de groep waarvoor u een workshop wilt organiseren.
Hoe groot is de groep, wat is de kalenderleeftijd van de groepsleden en wat is de leeftijd waarop ze functioneren (indien anders) en wat maakt de groep speciaal.Graag bekijk ik dan samen met u de mogelijkheden.

info@circus-workshops.nl


- Kiko - Workshop jongleren
In deze workshop leren de deelnemers binnen een uur stap voor stap de basis van het jongleren met drie ballen. Het is niet moeilijk en iedereen kan het leren maar de juiste aanwijzingen helpen wel.

Wie de basis al kent leert nieuwe trucjes, of meer (tot 5 ballen) ballen. Ook kan iedereen een poging wagen met ringen of kegels.
Thema's als de kunst van het loslaten, focus, doelgerichtheid, concentratie maar ook out-of-de-box-denken, presenteren en creativiteit zijn aan dit leerproces desgewensd makkelijk te verbinden. Ook leuk als actief vergader-intermezzo of tijdens een weekendje weg.
Ook een combinatie met bijv. diabolo, chinese borden draaien, acrobatiek of ballon modelleren kan.
Voor jongleurs die al kunnen jongleren zijn er ook workshops voor meer gevorderden.

Meer info en prijsopgaaf:
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:* het aantal deelnemers

-de leeftijd van de deelnemers
-de gewensde tijdsduur
-wilt u alleen de workshop jongleren of een combinatie met andere workshops?
-eventuele doelstelling van de activiteit (kan ook gewoon "leuk" zijn, of bijv. met drie ballen willen leren jongleren of teambuilding of kennismaking)
- om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, enz
- de locatie (i.v.m. de reiskosten)
- de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)


- Workshop diabolo
In deze workshop leren de deelnemers de basis van de diabolo. Opstarten, vaart maken, sturen, opgooien en natuurlijk het liefst ook weer vangen. En we leren ook meteen al een paar trucs.

Duur voor alleen een diabolo workshops is ongeveer 45-60 minuten.
Maar voor een langere workshop is ook een combinatie met bijv. jongleren, devilsticks, chinese borden draaien, acrobatiek en/of ballon modelleren mogelijk.
De diabolo workshop is een leuke ontspannen, maar toch actieve workshop voor bijv. groepsuitjes, teamuitjes of bijv. als vergader-intermezzo om even met iets heel anders bezig te zijn.
De diabolo workshop is ook heel goed geschikt voor tieners en jongeren.

Info@circus-workshops.nl

Vermeld daarin aub:

 • het aantal deelnemers (+hun leeftijd)
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)

- workshop chinese bordjes draaien
In deze workshop leren de deelnemers verschillende manieren om een chinees bordje op een stokje aan het draaien te krijgen. En als het bordje eenmaal draait kun je er heel veel trucs mee.
Vrolijke, ontspannen korte workshop (ongeveer 30-40 minuten) van Circus Kiko.
Doordat er moeilijkere en makkelijkere manieren zijn om het bordje op te draaien heeft deze workhop zowel een hoog succes-gehalte als voldoende uitdaging.
Ook is het draaiende houden van 1 of meerdere borden in de lucht goed als metafoor te gebruiken bijv. voor alles wat er in het bedrijf draaiende gehouden moet worden.
Deze workshop is goed te combineren met 1 van de andere onderdelen / technieken als u een wat langere workshop wilt.
info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal deelnemers (+hun leeftijd)
 • de gewensde tijdsduur
 • wilt u alleen de workshop Chinese Borden Draaien of een combinatie met andere technieken?
 • eventuele doelstelling van de activiteit (kan ook gewoon "leuk" zijn, of bijv. teambuilding of kennismaking
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)

- Workshops Akrobatiek
In deze workshop gaan we figuren van twee of meer mensen bouwen. Je hoeft er niet heel sterk of lenig voor te zijn.
Het gaat er vooral om om samen de balans te vinden. Focus en concentratie vereisd, hilariteit gegarandeerd!
Samen de balans vinden is heel uitdagend en leuk en geeft een andere kijk op elkaar. 
Je komt hierbij niet heen om samenwerking, balans, timing en vertrouwen. Deze workshop is dus ook heel geschikt als teambuildings activiteit en bijv.  op school en jongerenwerk.
En verder ook gewoon leuk natuurlijk bij teamuitjes, groesuitjes en verenigingen.Bij langere tijdsduur evt. te combineren met bijv. jongleren, diabolo,  chinese borden draaien en/of ballon figuren vouwen. 
Deze technieken vragen weer om een hele andere energie en dat maakt het lekker afwisselend.

info@circus-workshops.nlVermeld aub:

 • het aantal deelnemers (+ hun leeftijd)
 • de gewensde tijdsduur
 • wilt u alleen de workshop acrobatiek of een combinatie met andere workshop techniek?
 • eventuele doelstelling van de activiteit (kan ook gewoon "leuk" zijn, of bijv. nieuwe acrobatiek trucs leren, samenwerking, teambuilding, kennismaking)
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)

- Kiko - Workshop ballon figuren vouwen
In deze kleurrijke en gezellige workshop leren de deelnemers ballon figuren vouwen van lange ballonnen.
Tijdens het vouwen van een hondje komen meteen al stap voor stap de basis technieken langs.
Daarna volgen figuren zoals een giraf, een zwaard, een bloem, een hoed en afhankelijk van de beschikbare tijd ook bijv. een konijn, papegaai, motor en/of hart met torteldduifjes.
Sommige figuren vragen weer nieuwe draai technieken dus zo leer je al doende steeds meer bij.
En dan is de stap naar jezelf creatief uitleven op eigen creaties niet groot meer.
Evt. te combineren met bijv. jongleren, diabolo of chinese borden draaien.

info@circus-workshops.nl
Vermeld aub:

 • het aantal deelnemers (+hun leeftijdsgroep)
 • de gewensde tijdsduur
 • wilt u alleen de workshop ballon modelleren of een combinatie met andere workshops?
 • eventuele doelstelling van de activiteit (kan ook gewoon "leuk" zijn, of bijv. nieuwe ballon figuren leren vouwen, of teambuilding of kennismaking)
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)* de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)

- slackline / koorddansen workshop (voor beginners).
Deze workshop van Circus Kiko staat in het teken van balans, evenwicht houden en focus.
De deelnemers leren koorddansen of balanceren op de slackline.
De eerste stapjes valllen niet mee, maar de aanhouder wint en gelukkig kun je elkaar altijd helpen!
Leuk voor groepsuitjes, teamuitjes, teambuilding of op scholen of wijkcentra.Maar ook als vrijblijvende inloop activiteit op een feestje, festival of evnenement waar iedereen die zin heeft dan gewoon vrijblijvend een poging kan komen wagen. 
De workshop slackline duurt ongeveer een uur.
Of bij feestjes, festivals en evenementen met een vrije inloop zo lang als u wilt. 
Als u een langere workshop wilt dan is het natuurlijk altijd goed mogelijk om een of meer andere onderdelen/technieken zoals jongleren toe te voegen


info@circus-workshops.nlVermeld daarin aub:

 • het aantal deelnemers (+ hun leeftijd)
 • de gewensde tijdsduur
 • wilt u alleen de workshop slackline of een combinatie met andere workshops?
 • eventuele doelstelling van de activiteit (kan ook gewoon "leuk" zijn, of bijv. leren slacklinenen, of teambuilding of kennismaking)
 • om wat voor gelegenheid gaat het ? (bijvoorbeeld: bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, vrienden activiteit, vereniging, school, jongerenwerk, fetival, evenement, enz
 • de locatie (i.v.m. de reiskosten)
 • de gewensde datum (indien al bekend, i.v.m. beschikbaarheid.)

- Orienterende Circus of jongleer Workshops.
Circus Kiko kan ook workshops geven waarin in veel verschillende onderdelen kort aan de orde komen. 
De deelnemers kunnen dan veel verschillende onderdelen kort even uitproberen waardoor het een heel afwisselende workshop is. 
Info@circus-workshops.nl
Naast Circusworkshops / clinics / circusles kan Circus Kiko ook het volgende verzorgen voor uw feest:
- kinder voorstellingen / jongleershows
- clown Kiko
- ballonnenclown (modeleer ballonnen, ballon figuren vouwen)
- kinderfeestjes (verjaardagen)
- rondlopend / mobiele entertainment
- sinterklaas voorstelling (voorprogramma)
- kinderboekenweek voorstelling
- vuurshow- Licht-jongleershow
- straatshows / straatheater
Hierover vind u meer informatie op:
www.clownkiko.nl
www.circuskiko.nl
kiko@clownkiko.nl
024-3733911 (Esther)

Neem voor alle Circus Kiko Workshops gerust contact op over de mogelijkheden en de prijs.

De totaal prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals:
het aantal deelnemers, de tijdsduur, de gekozen onderdelen/het preciese programma en de locatie (ivm de reiskosten).
info@circus-workshops.nl
024-3733911
Vermeld aub:- aantal deelnemers (+leeftijden of leeftijdscategorie),- de locatie (i.v.m. de reiskosten),- de gewensde tijdsduur of de beschikbare tijd tijden & datum- zoveel mogelijk info die verder nog van belang kan zijn zoals evt. doelen en voorkeuren.

Stuur door

n.o.t.k.

2 jaar lid van Speurders.nl
Nijmegen, Gelderland
  Advertentienummer: 177838799