• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Professionele Bijlessen door Gedpilomeerd Docent - Rotterdam

Aangeboden een maand geleden door Juul (346 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Rotterdam
Branche
Onderwijs - Opleiding
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
WO
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Mijn naam is Juul Schilders, gediplomeerd docent in het middelbaar onderwijs. Inmiddels geef ik bijna 10 jaar bijles aan middelbare scholieren op alle niveaus (vmbo/havo/vwo) in alle vakken. In deze periode gaf ik ook examentrainingen als hoofddocent bij Stichting Studiebegeleiding Leiden en gaf ik les op de middelbare school (Wolfert van Borselen scholengroep in Rotterdam).
Ik ben lesbevoegd in de vakken economie en management & organisatie / bedrijfseconomie, maar bijlessen geef ik in alle middelbareschoolvakken. Andere diensten die ik aanbied zijn examentrainingen / examenvoorbereiding, huiswerkbegeleiding en het maken van oefenproefwerken en ander oefenmateriaal. Door mijn werk als examentrainer in Leiden ben ik tevens op de hoogte van alle relevante examenstof, wijzigingen in examenprogramma's en onderwerpen die voor het eindexamen bijzondere nadruk verdienen.
Ik geef les in heel Rotterdam en omgeving, dit kan bij u aan huis of bij mij thuis (Nieuwe Werk, Rotterdam). Voor de lessen vraag ik 25 euro per uur.
Dus zoekt u een ervaren, gespecialiseerde en bewezen effectieve bijlesdocent of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met mij op via deze advertentie!
Groet en wellicht tot binnenkort,
Juul Schilders
Stuur door

€ 25,-

8 jaar lid van Speurders.nl
Rotterdam, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 178066606