• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hypotheek adviseur m/v regio Twente

Aangeboden 11 dagen geleden door Jobintenz.nl (103 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Twente
Branche
Financiële Dienstverlening
Provincie
Overijssel
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
36-40 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
vast

Omschrijving


Wij zijn op zoek naar een ervaren hypotheekadviseur in de regio Twente. Als financieel/hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van advisering, bemiddeling en afwikkeling van hypotheken, zowel voor particulieren als voor de ondernemers.

De hypotheek Adviseur draagt zorg voor een deskundig en klantgericht hypotheekadvies bij nieuwe en bestaande klanten. Met een servicegerichte houding en een proactieve instelling analyseer en inventariseer je de behoefte van de klant. Vanuit de analyse doe je de klant een commercieel aanbod, waarna je de klant vakinhoudelijk adviseert. Hierna maak jij het adviesrapport en zorg jij dat de klant de juiste hypotheek krijgt voor een goede prijs. Dit doe je op een klantgerichte wijze waarbij de inhoudelijke deskundigheid van je advies voorop staat.

Functievereisten

  • Enkele jaren werkervaring als hypotheekadviseur en/of financieel adviseur.
  • In het bezit van de certificaten WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van een rijbewijs en een eigen auto om waar nodig klanten thuis te bezoeken.

Profiel van de ideale kandidaat:

De ideale kandidaat heeft een proactieve commerciële houding waarbij het leggen van contact met nieuwe klanten en het onderhouden van contact met bestaande klanten voorop staat, Je hebt daarbij een representatieve uitstraling waarbij het belangrijk is dat je deskundigheid uitstraalt en snel vertrouwen van (potentiële) klanten wint en contact weet te leggen op meerdere niveaus. In deze functie is het belangrijk dat je goed zelfstandig en accuraat kan werken. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid om deze verantwoordelijkheid op je te nemen. Waar nodig geef je ook in de avonduren hypotheekadvies aan (potentiële) klanten. We verwachten dat je hier flexibel mee om gaat.

Het betreft een baan in loondienst. Tevens zijn er ook mogelijkheden om deze functie op zzp basis in te vullen. Uiteraard biedt de organisatie een marktconform salaris.

Voldoe je aan de eisen? En wil jij de uitdaging aan om succesvol te zijn ? Reageer dan snel!

Stuur door

n.v.t.

12 jaar lid van Speurders.nl
Oldenzaal, Overijssel
  Advertentienummer: 176414457