• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Financieel adviseur >> ondernemer

Aangeboden 20 dagen geleden door Jobintenz.nl (168 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Financiële Dienstverlening
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
24-36 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving


Voor onze relatie zijn wij op zoek naar kandidaten die een eigen financieel adviesbureau in de financiële dienstverlening (hypotheken,pensioenen, schade) hebben of binnenkort voornemens zijn hiervoor een bedrijf op te zetten.
De organisatie richt zich op (zelfstandige) financieel advieskantoren die onder hun eigen bedrijfsnaam actief zijn. Een kantoor kan zowel vanuit de eigen Wft vergunning werken, echter ook vanuit de collectieve vergunning van de organisatie gaan werken.
De mid-office van de organisatie is in dit laatste geval in het kader van de Wft eindverantwoordelijk voor de inhoud van het advies, bemiddeling en nazorgtraject en alle andere Wft gerelateerde activiteiten.
De werkwijze binnen de organisatie volgt het 4-ogenprincipe. De adviseur maakt diens eigen advies, vervolgens wordt dit inhoudelijk gecontroleerd door de mid-office. Een bij de organisatie aangesloten kantoor verkrijgt de rechten over de op te bouwen portefeuille, of behoudt deze. Indien uw bedrijf geen eigen AFM vergunning heeft, kan uw bedrijf als Aangesloten Instelling in het AFM register onder de verantwoordelijkheid van de centrale organisatie geregistreerd worden.
Tevens geniet uw onderneming van een uitgebreid aantal, onderscheidende voordelen op het gebied van (administratieve) ondersteuning, o.a. verzekering van de beroepsaansprakelijkheid via de collectieve (verplichte) beroepsaansprakelijkheidsverzekering, administratieve ondersteuning bij de verwerking van uw aanvragen, integrale concepten op het gebied van Nieuwsbrieven, klanttevredenheidsonderzoek en nazorgstructuur op het gebied van abonnementen.
Ook kunnen deelnemende kantoren de eventuele kosten voor inkoop van afspraken voorfinancieren, alsmede de adviesnota naar de klant op basis van factoring condities. Dat is uniek in Nederland.

Meer weten? Graag komen we met u in gesprek.

Stuur door

n.v.t.

12 jaar lid van Speurders.nl
Oldenzaal, Overijssel
  Advertentienummer: 176861858