• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zelfstandig Lifestyle Coach worden!

Aangeboden een maand geleden door Nowitsyourtime (93x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Westervoort
Branche
Dienstverlening
Provincie
Gelderland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Functieomschrijving
U wordt opgeleid tot een zelfstandige business coach met een sterke focus op het begeleiden van een groep gemotiveerde personen die verandering willen realiseren in hun werk- en/of leefsituatie. Dit kan betrekking hebben op een betere balans tussen werk en privé dan wel een betere financiële situatie c.q. meer zekerheid voor de toekomst. U zult een mentor voor nieuwe collega's gaan worden.
Hoofdtaken hierin zijn het aanleren en overdragen van specifieke vaardigheden, contacten leggen en onderhouden, uw ervaring en opgedane kennis delen met deze nieuwe collega's.
Profiel kandidaat
U bent een prettig persoon en u ziet eerder mogelijkheden dan moeilijkheden. U bent een ‘mensen-mens': u bent iemand die het leuk vindt om met mensen te werken, uw kennis en ervaring graag met anderen deelt en zodoende een mentor/coach voor anderen kunt zijn. U vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en u beseft dat u nooit te oud bent om te leren. U bent een doorzetter. Als u ergens aan begint dan maakt u het ook af. Uw opleiding, beroep, leeftijd of achtergrond is voor ons minder relevant; uw persoonlijkheid en uw instelling des te meer. U heeft een duidelijke motivatie om iets in uw huidige werk- en/of leefomstandigheden te willen veranderen. Het idee om uw toekomst in eigen hand te kunnen nemen, spreekt u aan.
Zeker als u de beslissing al heeft genomen om iets geheel anders te willen doen dan wat u nu doet en u herkent zich in bovenstaand profiel, dan raden wij u aan te reageren.
Stuur door

n.v.t.

3 maanden lid van Speurders.nl
Westervoort, Gelderland
  Advertentienummer: 186710465