• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: BLINK UIT WAARIN JE GOED BENT, ZUSTER IN DE ZORG!

Aangeboden 2 maanden geleden door Zuster in de Buurt (588 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Den Haag
Branche
Gezondheidszorg - Welzijn
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

De naam zegt het al: Zuster in de Buurt levert haar cliënten nog ouderwetse persoonlijke zorg. De wijkzuster uit de jaren ’50-’60 staat weer naast het  bed. Als collectief van 1.000 Zusters zijn we uniek!

Mijn visie in 2015 bij het opzetten van ‘Zuster in de Buurt’ was dat jij als zelfstandig ondernemer de ruimte krijgt waar je goed in bent: het verlenen van zorg. Als organisatie nemen we de vermaledijde  papieren rompslomp van je over zodat jij je op je cliënten kan concentreren.

Ik ben bevoorrecht want noem mij eens een andere branche waarin zoveel professionals uit idealisme zelfstandig zijn geworden? Ik ben trots op mijn Zusters die door de buitenwereld soms besmuikt ZZP’er worden genoemd maar bij ons de eretitel dragen van Zelfstandige Zonder Prikklok!

Zuster in de Buurt is uniek! ‘Kijken wat de cliënt niet meer kan’ omzetten in  ‘voor wat nog wel mogelijk is’. In de zorg zou het juist om die kwaliteit van leven moeten gaan. Mijn zusters en ik zijn voor gek verklaard!

Nu er een dreigend tekort is aan ‘handjes aan het bed’, ben jij als zorgprofessional opeens weer interessant. Je mag je afvragen hoe oprecht die belangstelling is. Gaat het om jou als gewaardeerde professional of alleen om omzet draaien?

Heb jij als zorgverlener dezelfde instelling als onze Zusters? Ben je al zelfstandig of heb je plannen voor jezelf te beginnen? We hebben werk voor het opscheppen. We zijn echter in de gelukkig onafhankelijke positie zelf te bepalen of een nieuwe kandidaat ook echt past binnen het bewezen concept Zuster in de Buurt.   

Kijk eens op onze site waar je Zusters voor staan. Ben je daarvan gecharmeerd  omdat je de liefde voor het vak en de zorg op maat voor je cliënten herkent? Dan wil ik dolgraag vrijblijvend met je praten. Bij een wederzijdse klik krijg je een voorstel op maat.

Paul Hager

Zuster in de Buurt

Museumplein 7, 6711 NA Ede


interesse? Mail naar wilgervandebeek@zusterindebuurt.nl

Stuur door

n.v.t.

2 maanden lid van Speurders.nl
Ede gld, Gelderland
  Advertentienummer: 176374146