• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Collega gezocht

Aangeboden een maand geleden door Chrisje (151 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Breda
Branche
Gezondheidszorg - Welzijn
Provincie
Noord-Brabant
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee

Omschrijving

Wie zoeken we? Taakomschrijving Wij zoeken in Breda Brabantpark een parttime ADL-assistent voor 80 uur per maand (18 uur per week). Het betreft een jaarcontract inclusief interne scholing en met uitzicht op een vast dienstverband. Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten.
Als ADL-assistent ben je het hart van Fokus. Je werkt met en voor mensen. Assistentie verleen je altijd als er om wordt gevraagd, en anders niet. Duidelijk communiceren is dan ook waar het om draait. Goed kunnen luisteren naar de cliënt om de assistentie op aanwijzing te kunnen uitvoeren. Dat is net zo belangrijk als kennis van het uitvoeren van de persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en het hanteren van benodigde hulpmiddelen. Kwaliteit, samenwerking en klanttevredenheid staan centraal in je handelen.
Samen met gemiddeld 20-30 andere ADL-assistenten vorm je het ADL-team van jouw Fokusproject. Het ADL-team is zelforganiserend, dat wil zeggen dat de dagelijkse gang van zaken, het roosteren, het contact met cliënten et cetera door het team zelf wordt geregeld. Per vijf tot zes Fokusprojecten is er één manager ADL-assistentie, die op afstand de rol van leidinggevende vervuld.
Binnen je ADL-team werk je in vroege, late en spitsdiensten. Dit betekent dat je flexibel bent en in ieder geval twee weekenden in de maand ingeroosterd wordt. Daarnaast vragen we je ook om incidenteel een nachtdienst te werken.
Fokus Fokus biedt mensen met een fysieke beperking unieke mogelijkheden om onafhankelijk en zelfstandig te leven. In bijna honderd plaatsen in heel Nederland verleent Fokus assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), in zogenoemde Fokuswoningen. Via een alarm-intercomsysteem staan de Fokuswoningen rechtstreeks in verbinding met een hulppost, de ADL-eenheid. De ADL-eenheid is je uitvalsbasis van waaruit je naar de cliënten toe gaat. Fokus vraagt MBO of LBO met aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep; je bereidheid om je in het beroep verder te ontwikkelen en daartoe interne scholing te volgen; een dienstverlenende basishouding en een zelfstandige werkhouding; goede sociale vaardigheden: je kunt op aanwijzing van de cliënt assistentie verlenen; sterke communicatieve vaardigheden voor de samenwerking met cliënten en collega’s, om met hen over mogelijkheden in de assistentieverlening te kunnen overleggen; mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal om de assistentievraag van de cliënt te kunnen begrijpen en de interne scholing te kunnen volgen; vanwege de zwaarte van het werk een lichamelijk en mentaal goede conditie; bereidheid om onregelmatige en oproepdiensten te draaien. 20% van je contracturen liggen niet op voorhand vast. We zijn daarom op zoek naar flexibele inzetbaarheid voor onze dag- en nachtdiensten, weekenden en oproepdiensten. Dit vraagt van jou dat je op alle dagen van de week (m.u.v. 1 vaste vrije dag) beschikbaar bent voor: diensten die beginnen om 06.30 uur, diensten die eindigen om 24.00 uur, diensten in het weekend (1x per twee weken) en (incidenteel) voor nacht- en oproepdiensten; beschikking over eigen vervoer en je bent woonachtig binnen een straal van 15 km rondom genoemde plaats. Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Klik hier voor meer informatie over de procedure. Fokus biedt scholing en werkbegeleiding (bij een scholingscontract) in de eerste twaalf maanden van het dienstverband; salaris volgens Fokus CAO 2017 bij aanvang € 10,94 - € 14,60 bruto per uur, inschaling op basis van relevante werkervaring; onregelmatigheidstoeslag van 22-60%; goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vergoeding reiskosten woon-werkverkeer, pensioenregeling (PFZW), eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve ziektekosten- en schadeverzekering.
Toelichting reactie Sollicitaties uitsluitend via www.werkenbijfokus.nl. Het e-mailadres is alleen voor nadere informatie over de vacature. Sollicitaties en/of losse cv's die wij op ons e-mailadres ontvangen nemen wij niet in behandeling.
De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 48. Meer informatie Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de sollicitatiecommissie van Breda Brabantpark. T (076) 520 78 13 E adlbredab@fokuswonen.nl Vacaturenummer: v17.0371 Sluitingsdatum: 22 november 2017
Stuur door

n.v.t.

een maand lid van Speurders.nl
Hoeven, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 171588565