• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Hé Zorgprofessional

Aangeboden een maand geleden door Zuster in de Buurt (297 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Gezondheidszorg - Welzijn
Provincie
Groningen
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
24-36 uur per week
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving


Wij zijn op zoek naar jou!

Vanuit de gehele provincie Groningen komen er steeds meer aanvragen binnen van cliënten die kiezen voor de menselijke zorgverlening van Zuster in de Buurt. Niet verwonderlijk want welke client is erbij gebaat dat er constant weer een nieuwe zorgverlener aanbelt? Moet zij elke keer weer letterlijk en figuurlijk met ‘de billen bloot’.  Terecht dat cliënten kiezen voor de vertrouwde gezichten van Zuster in de Buurt.

Is dit iets voor jou?

De organisatie Zuster in de Buurt werkt met ruim 1.000 zelfstandige zorgverleners die een bewuste keuze hebben gemaakt om niet langer stopwatch-gestuurd op pad te moeten. Zij kiezen voor de kwaliteit van dienstverlening in plaats van kwantiteit.

Ben jij de zorgverlener met minimaal Niveau 3 die zich graag aansluit bij een organisatie die de denkbeelden uitdraagt van de Wijkverpleegkundige uit de jaren ‘50/’60? Toen menselijke zorg nog centraal stond. Jouw deelname betekent dat je onderdeel uitmaakt van een organisatie met collega-zusters in plaats van concurrenten! Met een uitstekende kans om je agenda effectief in te plannen.

Zuster in de Buurt is nu drie jaar actief in de niet gecontracteerde zorg. Steeds meer starters maar ook bestaande zorgverlenersbedrijven zoeken aansluiting. Zij concentreren zich op het leveren van menselijke zorg en laten allerlei administratieve taken en andere rompslomp aan ons over. Zo kunnen we betaalarrangementen bieden voor declaraties. Een taak die we met verve voor hen oppakken.

Reageer je even voor het eerste contact? Bel. 085 - 8900720.

Met een warme groet,

Wilger

Namens het team Zuster in de Buurt


Stuur door

n.v.t.

7 maanden lid van Speurders.nl
Ede gld, Gelderland
  Advertentienummer: 179661809