• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Wij zoeken zorgprofessionals

Aangeboden een maand geleden door Zuster in de Buurt (583 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Aalten
Branche
Gezondheidszorg - Welzijn
Provincie
Gelderland
Werk-/denkniveau
MBO
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving


Ben jij een zelfstandige zorgprofessional die graag samenwerkt? Laten we dan bij jou in de buurt samen optrekken! Je blijft zelfstandig ondernemer maar staat niet langer alleen. Je ‘zusters’ zijn geen concurrent maar prettige collega’s.

Het laatste jaar is er veel veranderd in de zorg. Denk aan ontwikkelingen rond Zilveren Kruis, de niet-gecontracteerde zorg, sluiting ziekenhuizen enz.

Minstens zo belangrijk is dat er inmiddels een schrijnend gebrek is aan vakbekwame handjes die de menselijke zorg garanderen waar cliënten recht op hebben. Ondanks dat er soms anders gesuggereerd wordt, heb je als zelfstandig onderneemster in de zorg een belangrijke troef in handen. Dat is jouw vakbekwaamheid. De maatschappij zit erom te springen.

Zuster in de Buurt is nu vier jaar actief in de niet-gecontracteerde zorg. Inmiddels verlenen ruim 1.000 gekwalificeerde zorgverleners via ons zorg. Steeds meer starters maar ook bestaande zorgverlenersbedrijven zoeken aansluiting bij ons collectief. Zij concentreren zich op het leveren van menselijke zorg en laten allerlei administratieve taken en andere rompslomp aan ons over. Zo kunnen we betaalarrangementen bieden voor declaraties. Een taak die we met verve oppakken.

Onze dienstverlening gaat verder want als marktleider niet-gecontracteerde zorg, zijn we inmiddels hét kenniscentrum voor de Zorg-ZZP’er. Steeds meer zorgverleensters zoeken de zekerheid door aansluiting binnen onze zorgformule. Absolute voorwaarde is dat deelnemers ons Manifest  onderschrijven. Daarin staat duidelijk het profiel van de Wijkzuster uit de jaren ‘50/’60 toen elke burger nog de zorg ontving die hij nodig had. Herken je jezelf?

Zullen we eens een bak koffie aan de keukentafel drinken?

Met een warme groet,

Wilger van de Beek

Namens het team Zuster in de Buurt

085 890 0720


Stuur door

n.v.t.

10 maanden lid van Speurders.nl
Ede gld, Gelderland
  Advertentienummer: 180812971