• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Allround bedieningsmedewerker gezocht

Aangeboden een maand geleden door Garnwerdaanzee (579x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Garnwerd
Branche
Horeca - Toerisme - Recreatie
Provincie
Groningen
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
24-36 uur per week

Omschrijving

Kom jij ook werken bij de leukste werkgever van het noorden?

Als allround medewerker bediening ben je onderdeel van een enthousiast en gedreven team medewerkers. Je zorgt ervoor dat alle dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor optimale kwaliteit en service richting de gasten. In de drukke piekmomenten in de zomer houd je overzicht over de grote terrassen en het restaurant.

Samen met je collega's zorg je voor een gastvrijheidsbeleving van onze gasten. Als allround medewerker heb je een gevarieerde taak, sta je achter de bar en wordt je ingezet als runner en wijkloper in ons restaurant en bij feesten, partijen en bruiloften.

De sleutel tot succes ligt in de manier waarop er met de gasten wordt gecommuniceerd en ingespeeld wordt op de verwachtingen en wensen. Heb jij een flamboyante persoonlijkheid en denk jij je steentje hieraan bij te kunnen dragen?

Profiel allround medewerker bediening

  • Je bent klantvriendelijk en gastvrij
  • Je bent stressbestendig
  • Je kunt goed in een team werken
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je bent flexibel
  • Ervaring is een pré

Je maakt graag een praatje met de gasten, bent representatief en gepast informeel. 

Pas jij perfect in dit plaatje? Stuur dan je cv met foto en motivatie naar info@garnwerdaanzee.nl  

Wie zijn wij?

Garnwerd aan Zee is een unieke locatie voor eten en drinken in de provincie Groningen. Het ruim opgezette en toch intieme restaurant biedt ook een beleving op één van de terrassen aan het water. De locatie is geschikt voor dineren, bruiloften, feesten, evenementen en vergaderingen. 


Multifunctioneel en met alle faciliteiten, en een uitstekende keuken, biedt de horecagelegenheid alles wat de gast van een moderne locatie mag verwachten. Daarnaast beschikt Garnwerd aan Zee over een eigen haven voor vaste ligplaatsen en passanten, voorzien van uitstekende voorzieningen.

Stuur door

€ 1,-

Bieden is ook mogelijk!

een maand lid van Speurders.nl
Garnwerd, Groningen
  Advertentienummer: 186661032