• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Horeca-Topper of stel gezocht voor nieuw pannekoekenrestaura

Aangeboden 10 dagen geleden door Pannenkoek (155 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Arnsberg
Branche
Horeca - Toerisme - Recreatie
Provincie
Noordrijn-Westfalen
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
36-40 uur per week
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
vast

Omschrijving

Dromen jullie of jij ervan een eigen horeca-onderneming te starten maar ontbreekt het je aan (start-)kapitaal? Wij zoeken per direct een koppel of enthiousiaste dame voor een nieuw te openen hotel/restaurant pannenkoekhuis in het duitse Sauerland! Gelegen op een top locatie! Het hotel beschikt over 7 2-persoonskamers en een beheerders-appartement en het restaurant over 3 verschillende ruimtes, een gezellige openhaard-hoek, groot terras/biergarten en een zaal voor busreizen en koffietafels/lunches.

Wat wij zoeken is een enthiousiast koppel op dame die een nieuwe start willen maken in duitsland! Om de verkoop van de hotelkamers hoef je je niet druk te maken, wij beheren meerdere hotels en bieden een doorgaande (goede) bezetting!

Horeca-ervaring en een feilloos gevoel voor gastheerschap en kennis van de duitse taal is een pre! Startkapitaal: geen
Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en wil je graag op zelfstandige basis een nieuw bestaan opbouwen in Duitsland met professionele ondersteuning? Heb je niet snel heimwee en wil je er echt voor gaan? Ben je daarbij nog gek op pannekoeken maar weet je je ook wel raad met een gezellig bruin cafe en terras? Dan zoeken wij jou! Stuur ons een email met je motivatie, en vertel ons wat over jezelf. Natuurlijk vinden we het leuk als je een foto toevoegd! Of meld je gewoon even per Whatsapp!

Stuur door

n.v.t.

10 dagen lid van Speurders.nl
Arnsberg, Noordrijn-Westfalen
  Advertentienummer: 175517615