• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Nederlands Sociaal netwerk Socializen zoekt vrijwilligers om

Aangeboden 22 dagen geleden door Zohra (234x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Branche
Automatisering - ICT
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
HBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Socializen wil groeien en succesvol worden. 

Om dit te bewerkstelligen hebben wij de hulp van #vrijwilligers  nodig. Lees in deze advertentie wat wij zoeken en wat we je kunnen bieden.

'Socializen ' is een jong en nieuw Nederlands Sociaal netwerk dat aan de weg timmert om een nieuw begrip te worden in Nederland als alternatief voor #facebook en #hyves

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen Socializen verder te ontwikkelen naar een succesvol en grote social media website.

Waar zoeken wij vrijwilligers voor?

Programmeurs met kennis van PHP , HTML , CSS (om bijv profiel layouts te maken of om aan de layout van de website te werken), JAvascript,  om nieuwe functies voor socializen te bedenken en te ontwikkelen, Redactieleden om diverse pagina's op socializen te beheren alsmede onze social media accounts op Facebook en Twitter, Moderators/helpdesk medewerkers,

Ook zoeken we mensen met expertise op het gebied van marketing om socializen verder onder de aandacht te brengen.

Wat kunnen wij vrijwilligers bieden?


Wij bieden je in ieder geval onze eeuwige dankbaarheid en een gratis pro lidmaatschap zolang jij bij socializen vrijwilliger bent. Op het moment dat socializen in de positie is om mensen betaald betaald werk aan te bieden, zijn het de vrijwilligers die hiervoor als eerste in aanmerking komen.

Heb je interesse om vrijwilliger op socializen te worden? Neem dan contact op. Dat kan door ons een berichtje te sturen via onze pagina of via het contactformulier op https://socializen.online.

Stuur door

Alternatief aanbod

n.o.t.k.

14 jaar lid van Speurders.nl
Capelle aan den ijssel, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184644854