• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Chauffeurs gezocht voor regio Lansingerland

Aangeboden 29 dagen geleden door Vd Wijst (201x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Berkel En Rodenrijs
Branche
Transport - Logistiek - Vervoer
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
uitzendbasis

Omschrijving


Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs V/M voor het Leerlingenvervoer in de omgeving van Den Haag/ Lansingerland dat vanaf september 2020 weer van start gaat. Dagelijks worden er vele kinderen vervoerd naar en van school. De werktijden zijn voornamelijk in de vroege ochtend voor de heenritten en in de middag voor de terugritten, meestal tussen 7.30 en 9.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. De functie is voor 5 dagen per week gedurende het schoolseizoen voor gemiddeld 15 tot maximaal 20 uur per week. De uiteindelijke werktijd wordt bepaald door de route die u toegewezen krijgt. Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een geldige chauffeurspas.


Wat vragen wij?


  • 5 dagen per week beschikbaar op de tijden dat het schoolvervoer wordt uitgevoerd;
  • Affiniteit met de doelgroep;
  • In het bezit van rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;
  • Beschikking over een geldige chauffeurspas ;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een klantvriendelijke en representatieve uitstraling;
  • Goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao taxi.

Werken bij Personenvervoer Van der Wijst betekent werken in een leuke, dynamische omgeving waar altijd wel wat te beleven is.


Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van het Leerlingenvervoer voor diverse gemeenten.


Naast het Leerlingenvervoer verzorgen wij ook veel andere vormen van vervoer, waaronder luchthavenvervoer, zakelijk vervoer, ziekenhuisvervoer etc. In de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op service, dienstverlening, kwaliteit en een goede communicatie.


In dit alles staat de mens natuurlijk centraal. In het Leerlingenvervoer streven wij naar een goede communicatie met de ouders en een veilige en zorgzame omgeving voor de kinderen die vervoerd worden.


Als je het leuk vindt om mee te werken aan een succesvolle uitvoering van het Leerlingenvervoer in de omgeving van Den Haag en Lansingerland, dan vinden we het fijn om met jou in gesprek te gaan en nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.


Je kan je sollicitatiebrief en motivatie mailen naar info@vdwijst.com onder vermelding van “Sollicitatie Leerlingenvervoer”.


Stuur door

n.v.t.

29 dagen lid van Speurders.nl
's-gravenhage, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 191820539