• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Avontuurlijke netwerkers gezocht

Aangeboden een maand geleden door Lucia Bekker (534 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Reclame - Communicatie - Media

Omschrijving

Wij zijn Revital U en zijn het eerste SAMPLE first bedrijf ter wereld ook hebben we een UNIEK systeem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat iedereen succesvol kan zijn in deze manier van thuiswerken.

Heb jij moeite met verkopen en werven? Bij ons zal dat je een stuk makkelijker af gaan!

We bestaan al 2 jaar succesvol in de USA en zijn nu in Pre-launch in de UK. De rest van Europa volgt zo snel mogelijk.

Nederland staat als eerst volgende in Europa gepland. Dit kan nog een paar maanden duren, naar NL zal zo snel mogelijk geopend worden.

INSTAPPEN IS NU MOGELIJK!
In Nederland wordt nu het allereerste team gebouwd.

We bieden jou nú een unieke kans aan! De tijd die het nog duurt om open te gaan in NL gebruiken we om jou GRATIS te trainen. Dit doen we online. Wij zorgen ervoor dat jij straks alles weet van onze producten en ons bedrijf. Dit zal er voor zorgen dat jij een vliegende start kan maken en vanaf de eerste dag kan gaan verdienen. Je doorloopt de training op je gemak en op de tijden dat het jou uit komt.

We hebben op dit moment 3 fantastische producten. Smart koffie, smart chocomel of smart capsules, alle 3 met hetzelfde effect. Verbrand vet, geeft meer energie en betere focus. De resultaten van onze producten zijn énorm! We hebben dan ook alleen maar tevreden klanten en het kleine percentage wat niet tevreden is met onze producten, krijgt zijn geld terug waardoor ze altijd een tevreden gevoel zullen hebben.

Je hebt bij ons de mogelijkheid een zeer goed maandinkomen te verdienen! Met een beetje inspanning kan je al een leuk inkomen creëren, met meer inspanning zijn bedragen mogelijk die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Werken vanaf een App waar je maar wilt
Geen opdringerige verkoop, je geeft samples uit.
30 dgn niet goed geld terug garantie op producten én de business
Goede tot extreem hoge verdienste afhankelijk van je inzet
GRATIS training voor een succesvolle start
Zeer goede en persoonlijke ondersteuning
Slimme tools die jou helpen goed te verkopen, te werven en je business te bouwen

Wij hebben een missie en een visie! Wij willen mensen wereldwijd helpen met onze producten en wij willen mensen de kans bieden hun eigen leven drastisch te veranderen met een slim en succesvol business systeem!

Wil jij je leven een andere wending geven? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan. Meer inkomen meer vrijheid, tijd voor je gezin, doen waar je blij van wordt, die mogelijkheid heb je NU Zonder risico, want ook jij krijgt je €100 instap fee terug als je niet tevreden bent! Stap jij in? Meld je nu aan!

Stuur door

€ 100,-

6 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Vlaardingen, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 181414075