• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Bijbaan thuiswerk online marketing verdien tot €500 - €2500

Aangeboden een maand geleden door Gebruiker 6360684 (374 x bekeken)

Kenmerken

Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance
Branche
Reclame - Communicatie - Media
Werk-/denkniveau
VMBO
Uren
minder dan 24 uur per week

Omschrijving

Voor ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar personen welke online aan de slag willen gaan. Jouw werkdagen, uren, werklocatie en indeling bepaal je zelf. Je ontvangt betaling op basis van eigen inzet. Jouw webshop, marketingmateriaal en training zijn reeds ingeregeld. Je kunt dus direct beginnen.
Wie zijn wij? De tijden veranderen en wij veranderen mee. Wij zijn een awardwinnend dochterbedrijf van het welbekende bedrijf MedicalMarijuana Inc. Een absolute koploper in de hennep industrie welke contracten heeft met bijvoorbeeld Tesla.Tevens worden we genoemd in artikelen van o.a. Vogue en Marie-Claire en schrijft Yahoo Financial over onze geweldige cijfers! We hebben een grote positie in de hennepindustrie en zijn beursgenoteerd. Ons bedrijf is opgezet als NW Marketing bedrijf. Dit betekent dat de producten via (online) netwerken worden gepromoot en verkocht. Vele bedrijven kiezen deze wijze van productdistributie omdat het een bewezen grotere marktgroei geeft ten opzichte van klassiekere wijze van reclame en promotie. Daarnaast krijgen de ambassadeurs veel meer informatie over de producten, dan bijvoorbeeld een kassamedewerker van de lokale winkel. Dit zorgt er voor dat onze klanten vele malen beter worden geïnformeerd over de producten.
Hoe werken wij? Wij laten je zien hoe je met een bewezen business model je onafhankelijkheid tot stand kunt brengen. Je komt terecht in een team van gemotiveerde collega’s; mensen die net als jij écht iets willen veranderen in hun werk- en/of leef omstandigheden. Nadat je van ons de informatie hebt ontvangen begin je direct met “Training on the job”. Je kunt dus al gaan verdienen terwijl je leert!
Wat zijn jouw taken? Samen met een team positieve mensen zorg jij voor de verspreiding van onze boodschap en de verkoop van de producten. Daarnaast hou jij je bezig met het coachen, informeren en begeleiden van nieuw (door jou geworven) personeel. Je taken zijn dus altijd wisselend en nooit saai. De ene dag bestaat uit trainings video's versturen naar nieuwe collega's en telefoontjes aannemen van klanten die vragen hebben. De volgende dag hou je je bezig met (social)media en andere marketing technieken. Het promoten en verkopen van producten op basis van hennep staat ten alle tijden centraal. In tegenstelling tot marihuana is hennep 100% legaal, en kent vele goede eigenschappen.
Wat ga je verdienen? Het is lastig om vooraf een inkomsten indicatie te geven. Jouw verdiensten zijn van verschillende factoren afhankelijk zoals onder andere werkuren, sales, promotie en werving. De één verdiend 200 per maand, de ander 10.000 per maand. Dit laat nog maar eens zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn; je gaat echt voor jouw inzet beloond worden en je kunt maandelijks blijven groeien. Let wel: deze bedragen komen niet uit de lucht vallen. We beloven geen gouden bergen. Deze moet je zelf creëren.
Geïnteresseerd? Mail mij op : suzannekuijpers.020@hotmail.com
Stuur door

n.v.t.

een maand lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 178596938