• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Extra geld verdienen door 10 advertenties per dag te kijken!

Aangeboden 5 dagen geleden door Gebruiker 5847724 (78 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Dordrecht
Branche
Overig
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
VMBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Futurenet is een bedrijf wat actief is in 180 landen en heeft ruim 4 miljoen leden. Het is een online social media platform. Het betreft een rev share programma.
Beschrijving
Wat zijn hun inkomsten? ● Autoverhuur ● Reizen
Diverse producten zoals: ● Video games ● Webshop ● Elektra abonnement
Vanuit deze inkomsten krijgt dit bedrijf commissie. Daar worden de deelnemende leden van betaalt. We kopen advertentieruimte en dat verdienen we terug door actief te klikken. Hierdoor helpen we ook de MKB ondernemers die zijn aangesloten bij Futurenet. Door actief op hun advertenties te klikken (niet meer dan 10 ads. per 24 uur; tijdsduur: 5 à 10 min.) stijgen zij in de Google ranking en zijn eerder vindbaar in www. 80 procent van de winst gaat naar de actieve leden & 20 procent naar dit bedrijf.
Er zijn 4 verdienmodellen: ● Adpro ● Matrix ● Futurocoin ● Banners app (dit is een 1e leuke kennismaking met FN en gratis geld verdienen met banners kijken. App mij voor meer info. Dit is alleen nog beschikbaar voor android, iOS volgt begin 2019)
NB.) 1 account per huishouden!
Daarnaast is dit bedrijf actief en betrokken in goede doelen en sportevenementen. Zij sponsoren o.a. FC Stuttgart en sinds kort FC Den Bosch. Vorig jaar verdiende dit bedrijf wereldwijd een paar miljoen en nu al in de miljarden.
De keuze: alleen of met een team?
Dit geeft misschien een beeld voor de mensen die het zich niet voor kunnen stellen. Hoe het nu precies werkt... Veel mensen kopen koopzegels bij onder meer AH. Dit vinden we allemaal heel gewoon, ons geld investeren bij een supermarkt. Overweging...je krijgt er meer voor dan op je bank. De winstdeling die je hiermee krijgt van AH is 6,1% . Een kaart waarvoor je €49,00 betaald levert €52,00 op. Is mooi meegenomen. Of is het toch wel veel plakwerk en duurt het lang voor het zegelboekje vol is, voor deze 6,1%? Wat als je voor een investering van $50,00 (ca €43.00) digitaal kunt plakken en na ca 130 dagen (gemiddeld) $60,00 (ca €52,00) ontvangen. Een mooie 20% winstdeling. Of sterker nog, voor $500 digitaal plakken en dan $600 na ca 130 dagen ontvangen? Investeer die $500 nog eens twee keer daarna en je hebt een winstdeling van 60% in iets meer dan een jaar (500+100+100+100). Dit digitale plakken noemen we klikken. Het klikken op advertenties wat nu heel veel mensen doen gezien alle berichten op Facebook. Dit is wat men noemt een social media network, waaraan verdienmodellen zijn gekoppeld. Het geld wat hierin omgaat wordt verdeeld onder alle leden en draagt bij aan vele goede doelen, wereldwijd.
Om de website goed te laten functioneren is Google Chrome nodig. Vragen? Graag contact opnemen via de mail, of stuur me een bericht via marktplaats. Inschrijven? Klik vrijblijvend op onderstaande gratis link!
adpro.futurenet.club/Daryl96
Stuur door

n.o.t.k.

1 jaar, 7 maanden lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 178463721