• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Q sciences - Jouw eigen business, vanuit huis.

Aangeboden 8 dagen geleden door Kim van Norden Qsciences (97 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Reclame - Communicatie - Media
Provincie
Utrecht
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Voor ons internationaal vertegenwoordigd bedrijf Q sciences, zijn wij op zoek naar personen welke online of offline aan de slag willen gaan. Jouw werkdagen, uren, werklocatie en indeling bepaal je zelf. Er zijn verschillende verdien-opties, je kunt je dus focussen op de methode die bij jou past. Wil je online verkopen, of liever alleen promoten of adverteren? alles kan. Je ontvangt betaling op basis van eigen inzet. Jouw webshop, marketingmateriaal en training zijn reeds ingeregeld. Je kunt dus direct beginnen, ook met 0 ervaring in deze branche.
Wie zijn wij? De tijden veranderen en wij veranderen mee. Ons bedrijf, Q sciences is opgezet als NW Marketing bedrijf. Dit betekent dat de producten via (online) netwerken worden gepromoot en verkocht. Vele bedrijven kiezen tegenwoordig deze wijze van product-distributie omdat het een bewezen grotere marktgroei geeft ten opzichte van klassiekere wijzes van reclame en promotie. De kracht van mond tot mond reclame is immers veel groter dan die van reguliere reclame. Daarnaast krijgen de ambassadeurs bij een Netwerk bedrijf veel meer informatie over de producten dan een kassamedewerker van de lokale winkel. De producten worden zelfs gebruikt door onze ambassadeurs zelf! Dit zorgt ervoor dat onze klanten vele malen beter worden geïnformeerd over elk product.
Onze Missie? Q Sciences begon met het idee dat als je de juiste dingen om de juiste redenen doet, je een positief verschil in het leven van mensen kunt maken. Het is precies dat doel dat wij voor ogen hadden en dat wij vonden in Q Sciences; ons inzetten voor een gezonde, energieke levensstijl en anderen helpen hetzelfde te bereiken. Er worden zoveel onnodige medicijnen gebruikt door mensen over de hele wereld, medicijnen die vaak alleen de symptomen wegnemen en tevens vervelende bijwerkingen vertonen. Wij geloven dat als een lichaam in Homeostase verkeerd - een gezonde evenwichtige staat , dat veel ziektes voorkomen kunnen worden. Start nu samen met ons aan de Q Sciences-reis naar gezondheid en welzijn.
Hoe werken wij? Wij laten je zien hoe je met een bewezen business model je onafhankelijkheid tot stand kunt brengen. Je komt terecht in een team van gemotiveerde en behulpzame collega’s; mensen die net als jij écht iets willen veranderen in hun werk- en/of leefomstandigheden. Nadat je van ons de informatie hebt ontvangen en de stap voor stap instructies, begin je direct met “Training on the job”. Je kunt dus al gaan verdienen terwijl je leert!
Stuur door

n.v.t.

Zeist, Utrecht
  Advertentienummer: 179460192