• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Zoek je leuk werk vanuit huis dat jou voldoening geeft?

Aangeboden 19 dagen geleden door Action4Connection (117 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Bunnik
Branche
Dienstverlening
Provincie
Utrecht
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Een job waar je net zoveel tijd aan kunt besteden als je zelf wilt op tijden die jou uitkomen. Waar je bovendien jouw creativiteit en energie in kwijt kan!

Wij bieden jou zo’n baan waarbij je ook nog eens ondersteund wordt door een geweldige back office van een bedrijf dat al sinds 2003 bestaat en al in 47 landen actief is. En met geweldige verdienmogelijkheden.

De markt van de cashbackworld in Nederland ligt nog voor een groot deel open en daarom zoeken we mensen die het als een uitdaging zien om consumenten en bedrijven blij te maken, want het gaat hen geld opleveren. En jij gaat daar natuurlijk ook ruimschoots in meedelen.

Eén keer per week komen we als marketeers in een goede en gezellige sfeer bij elkaar om informatie en ervaringen uit te wisselen. Leeftijd? Niet belangrijk!

Onze doelgroepen zijn zowel ouderen als jongeren. We maken zowel gebruik van de nieuwste social media technieken als van mond tot mond gesprekken.     
Neem contact met me op als je meer wilt weten. Geheel vrijblijvend kan je ook een wekelijkse bijeenkomst bijwonen waarbij je een goede indruk krijgt van het werk.


Stuur door

n.v.t.

24 dagen lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Bunnik, Utrecht
  Advertentienummer: 173770708