• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Betrouwbare scriptie hulp nodig? Inclusief slagingsgarantie.

Aangeboden een maand geleden door M. (244x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Branche
Onderwijs - Opleiding

Omschrijving

hoi student,

Heb jij slapeloze nachten door de stress die het schrijven van jouw scriptie je bezorgd? Je bent lang niet de enige. Vele studenten lopen tegen hetzelfde probleem aan. En dit is echt niet omdat de student niet goed is in zijn studie en/of vakgebied. Het schrijven van een scriptie, is nou eenmaal een vak apart!

Andere redenen die ik veel hoor, is een gezin en/of full time baan, burn out of grote haast als langstudeerder.

Als ervaren scriptie begeleider (3+ jaar) heb ik inmiddels al vele studenten geholpen in dergelijke situaties. Door mijn achtergrond in de journalistiek en het onderzoek, begrijp ik de fijne kneepjes van een kwalitatief sterke scriptie namelijk wél, ongeacht de studierichting. En door dit werk uit handen te nemen van mijn klanten, hebben zij weer ruimte in hun hoofd én agenda om energie in andere dingen te stoppen. Bijvoorbeeld hun werk, hobby’s, gezin en sociale leven.

Overweeg je ook om hulp in te schakelen? Ik kan jou absoluut verder helpen met:

  • volledige scriptie schrijven
  • onderdelen van de scriptie schrijven
  • scriptie herschrijven en/of feedbackverwerking
  • PvA schrijven/verbeteren
  • hulp bij theoretisch/praktijk onderzoek
  • spelling / grammatica / structuur
  • maar ook essays, portfolio’s en andere schoolopdrachten


Hoe werkt het? Stuur mij even een berichtje of bel mij op om jouw hulpvraag door te spreken. Afhankelijk van jouw hulpvraag + deadlines en mijn agenda, kan ik een PvA in 1-2 weken voor je afronden en een scriptie in 3-5 weken voor je afronden. We spreken dan ook meteen een totaalprijs af, zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je daar voor krijgt.

Een deel van het bedrag betaal je vooraf als aanbetaling. Hier krijg je ook netjes een factuur van + je ontvangt per mail onze gemaakte afspraken en deadlines. Het restant betaal je bij de overdracht van jouw document. Indien je dat prettig vindt, spreken we dan ook persoonlijk af om het gemaakte werk door te nemen. Tussendoor heb je uiteraard altijd de ruimte om bij mij in te checken hoe het gaat en waar we staan.

Mijn prijzen zijn inclusief feedback garantie. Dat houd in dat ik de feedbackverwerking ook verzorg, indien dat van toepassing blijkt te zijn. Het is bekend dat er, met PvA’s en scripties, ( zeker PvA’s) altijd wel minstens 1-2 keer feedback wordt gegeven. Dit is niet omdat de scriptie kwalitatief niet in orde is, maar omdat de docenten je uit willen dagen tot verdieping en verbetering. Hier heb je dan dus verder geen omkijken naar. 

Indien je nog andere vragen hebt of je wilt meteen aan de slag, schroom niet en contacteer mij. Dan spreken we elkaar snel!

Stuur door

n.o.t.k.

M.
een maand lid van Speurders.nl
Almere, Flevoland
  Advertentienummer: 185703284