• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Basqar koerier zoekt fietskoerier in Amsterdam (Partime)

Aangeboden 2 maanden geleden door Basqar (672x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Amsterdam
Branche
Zakelijke dienstverlening
Provincie
Noord-Holland
Uren
24-36 uur per week

Omschrijving

Basqar koerier zoekt bikkels ! Voor een onze vacature zoeken wij een fietskoerier die niet liever lui is dan moe. Je bent echt een aanpakker, je weet van aanpakken. Ben je geintereseerd neem contact met ons op.

• Amsterdam (Postcode: 1059 CP)
• Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
• 5-6 uur per dag, 30 +- per week
• Reguliere baan
• Werktijd tussen 07:00 en 10:00 (ochtend) 15:00 en 19:00 (middag)

Wil je ochtend en middag werken is dat mogelijk of een dag deel daarvan.

Je bezorgt per elektrische bakfiets Werkzaamheden tussen 15:30 tot 18:30 +-  uur Je werkt in je eigen omgeving, Wat ga je doen? Werk jij graag buiten, weet je van aanpakken en zoek je een actieve baan? Dan is een baan als fietskoerier bij PostNL echt iets voor jou! We gebruiken steeds vaker elektrische voertuigen voor transport binnen een stad. Zo helpen we actief mee aan een beter milieu. Als fietskoerier ga je daarom met een elektrische bakfiets op pad om post en pakketten in jouw gebied te bezorgen en op te halen. Een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat dit gebeurt op het tijdstip dat we met onze klanten hebben afgesproken. Je bent hiermee het visitekaartje van PostNL!
Je begint je werkdag op onze vestiging, waar je je elektrische bakfiets ophaalt. Vervolgens rij je een route, waarbij je op afgesproken tijdstippen bij onze klanten bent om de post en pakketten op te halen en te bezorgen. Werk je ’s ochtends, dan bezorg en haal je post en pakketten op bij onze zakelijke klanten. Werk je ’s middags, dan haal je post en pakketten op bij bedrijven en winkels. Ook is het mogelijk dat je pakketten bezorgt bij consumenten thuis.

basqar koerier

Stuur door

n.v.t.

10 maanden lid van Speurders.nl
Amsterdam, Noord-Holland
  Advertentienummer: 182626906