• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Doeners die anders denken

Aangeboden 21 dagen geleden door Kim (211 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
'S-Gravendeel
Branche
Overig
Provincie
Zuid-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
ja

Omschrijving


Functie omschrijving
Wij leren u, met onze eigen trainingen, hoe u een team van gemotiveerde collega's bij elkaar brengt. Kennisoverdracht naar deze nieuwe collega's wordt een belangrijk aspect van uw activiteiten. U helpt deze collega's bij de opbouw van hun nieuwe inkomstenbron. Past u toe wat wij u leren dan kent deze werkwijze geen limieten.  


Wij bieden u geen baan
Functie eisen
Wij zijn op zoek naar 'open minded' personen die nader geïnformeerd willen worden over deze werkwijze. Personen die zich herkennen in onderstaand profiel.
*U werkt graag met mensen
*U vindt het leuk om kennis over te dragen en voelt zich een mentor/coach
*U staat open voor nieuwe ontwikkelingen
*U bent een doorzetter
*U bent een teamplayer
*U ontmoet graag nieuwe mensenWie zijn wij?
Wij zijn een groep van onafhankelijke ondernemende collega's die zich gespecialiseerd hebben in netwerk marketing. Een werkwijze die voor de meeste mensen onbekend is.Met onze werkwijze bent u in staat om het heft in eigen hand te nemen en een boven gemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen. In eerste instantie kunt u deze werkwijze parttime met 10-15 uur per week starten naast uw huidige activiteiten. Ook naast een fulltime baan of een eigen bedrijf.
Met serieus werken kan uw nieuwe inkomstenbron na verloop van tijd zelfs een passief karakter krijgen. Dit betekent dat u uw activiteiten dan kunt verminderen terwijl uw inkomsten doorgaan en zelfs nog kunnen groeien. Voor velen daardoor een prima pensioenplan. Kortom, een unieke werkwijze met enorme mogelijkheden in termen van vrijheid en onafhankelijkheid.Wat bieden wij?
Wij laten u zien hoe met een bewezen zakelijk concept onafhankelijkheid van een traditionele baan tot stand kunt brengen. Wij werken met een netwerk marketing concept, een business model waarbij u een team van gemotiveerde collega's bij elkaar brengt. Mensen die net als u écht iets willen veranderen in hun werk- en/of leefomstandigheden.Enthousiast over dit aanbod? 
Heeft deze tekst uw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreid CV. U kunt uw sollicitatie digitaal versturen 


Stuur door

n.v.t.

Kim
21 dagen lid van Speurders.nl
's-gravendeel, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 175432209