• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Manager met coachende eigenschappen.

Aangeboden 5 jaar geleden door Hgiezenaar (6807x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Veldhoven
Branche
Overig
Provincie
Noord-Brabant
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
24-36 uur per week
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

‘Componeer je eigen toekomst’ 


Functie omschrijving
Wij leren u, met een eigen trainingsstructuur, hoe u een team van gemotiveerde collega's bij elkaar brengt. Kennisoverdracht naar deze nieuwe collega's wordt een belangrijk onderdeel van uw activiteiten. U helpt deze collega's bij de opbouw van hun nieuwe inkomstenbron. Past u toe wat wij u leren dan kent deze werkwijze geen limieten.  
Functie eisen
Wij zijn op zoek naar 'open minded' personen die nader geïnformeerd willen worden over deze werkwijze. Personen die zich herkennen in onderstaand profiel.
*U werkt graag met mensen
*U vindt het leuk om kennis over te dragen en voelt zich een mentor/coach
*U staat open voor nieuwe ontwikkelingen
*U bent een prettig persoon
*U bent een doorzetter
*U bent een teamplayer
*U ontmoet graag nieuwe mensen
Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van onafhankelijke ondernemende collega’s die zich gespecialiseerd hebben in netwerkmarketing. Een werkwijze die voor de meeste mensen onbekend is.
Met onze werkwijze bent u in staat om het heft in eigen hand te nemen en een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen. In eerste instantie kunt u deze werkwijze parttime starten naast uw huidige activiteiten. Ook naast een fulltime baan of een eigen bedrijf.
Met serieus werken kan uw nieuwe inkomstenbron na verloop van tijd zelfs een passief karakter krijgen. Dit betekent dat u uw activiteiten dan kunt verminderen terwijl uw inkomsten doorgaan en zelfs nog kunnen groeien. Voor velen daardoor een prima pensioenplan. Kortom, een unieke werkwijze met enorme mogelijkheden in termen van vrijheid en onafhankelijkheid.
Wat bieden wij?
Wij laten u zien hoe met een bewezen zakelijk concept onafhankelijkheid van een traditionele baan tot stand kunt brengen. Wij werken met een netwerkmarketing concept, een business model waarbij u een team van gemotiveerde collega's bij elkaar brengt. Mensen die net als u écht iets willen veranderen in hun werk- en/of leefomstandigheden.
Enthousiast over dit aanbod? 
Heeft deze tekst uw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreid CV. U kunt uw sollicitatie digitaal versturen 

Kijk voor meer informatie op: http://www.eigenbaaseigentijd.nl

Stuur door

n.v.t.

9 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Veldhoven, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 142256723