• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

nieuw hoofdstuk in mijn leven

Aangeboden 9 maanden geleden door John Smit (1405x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Branche
Overig
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
36-40 uur per week

Omschrijving

Een hele goedendag

Laat ik mij als zodanig hier eerst even een beetje voorstellen, dat maakt het voor alle partijen wel zo gemakkelijk.

Ik heet John, geboren op 15 augustus 1963 te 's-Gravenhage (scheveningen), heden woonachtig in Gouda, lengte 185 cm met een normaal postuur, bruine ogen, grijze haren, bril dragend, niet rokende alleenstaande man zonder kinderen (dus geen alternatieve verplichtingen op dit moment, ik weet uiteindelijk maar nooit hoe het leven in de toekomst gaat worden.

Mijn hobby's: modelspoor, computers, dansen, SF, filosofie, natuur, muziek, films, cultuur, uitgaan, wandelen.

Mijn karakter: humor, geduldig, spontaan, open mind, eerlijk, respect, ambitie.

Helaas door bezuinigingen sinds medio 2014 werkeloos geworden, en ja af en toe wel eens gewerkt, maar dat was voor kennissen een klein klusje, en via diverse uitzendbureau's, maar dat was iedere keer alleen maar tijdelijk werk, zonder zekerheid.

Natuurlijk ben ik realistisch genoeg om te beseffen dat tegenwoordig enige zekerheid heel erg zeldzaam aan het worden is, in principe sta ik altijd voor veel mogelijkheden en opties altijd wel open, en ja bij mij is in dat opzicht altijd alles onderling 100% volledig vrij bespreekbaar, dat voorkomt ook onnodige misverstanden.

Gelukkig heb ik een behoorlijk brede werk en leef achtergrond opgebouwd in al die jaren, waardoor ik bijna alles wel kan oppakken, behalve MLM of iets dergelijks, daar heb ik eenvoudig gezegd het hart niet voor, zou dus een te grote verspilling van tijd en energie zijn, voor de rest 'onmogelijk' komt in mijn woordenboek nooit voor, ten hoogste kan het een leuke en interessante uitdaging opleveren die ik altijd heel graag en met plezier aan ga.

In bezit van een geldige rijbewijs: B-E-AM-T, sinds medio 80e jaren, met een evenredige hoeveelheid praktijkervaringen hiermee.

Tevens in het bezit (in ieder geval tot begin juni) een geldige VCA certificaat.

Makkelijk en behoorlijk flexibel in te zetten, nooit bang om vuile handen te krijgen van werken, wanneer dit nodig mocht zijn ook zeker wel bereid om bij te springen, kan dus zowel goed alleen werken, maar wanneer dit nodig is ook in een team.

Dus of het nu om groenwerkzaamheden gaat (bijvoorbeeld aanleg/onderhoud), of u zoekt een privé chauffeur zodat u minder tijd aan het rijden hoeft te besteden, of u zoekt iemand voor transport (voor zover dat met mijn rijbewijs is toegestaan natuurlijk), werken op een camping (terrein e.d.), binnen werkzaamheden, voor mij allemaal prima uitvoerbare werkzaamheden, ook als u andere ideeën hebt vraag het gewoon, of als het veel reizen met zich mee zou kunnen brengen (wel rekening houdend dat ik momenteel alleen maar een ID kaart heb, kan wanneer dit nodig mocht zijn natuurlijk altijd worden aangepast)

Helaas op dit moment als eigen vervoer alleen maar een fiets beschikbaar, maar dat lijkt mij nooit een onmogelijke hindernis.

Als zodanig zou ik dus zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen gaan, maar lijkt mij wel handig om vooraf eerst alle mogelijke details onderling uitgebreider te bespreken ter voorkoming van onnodige misverstanden, maar ook om als dit nodig mocht zijn de betreffende hindernissen het hoofd te kunnen bieden.

Dus heeft u iets in gedachten? of zou u het aandurven om buiten de normale paden te werken (natuurlijk wel eerlijk werk)? neem dan zo snel mogelijk contact op, ik begin liever gisteren dan vandaag weer met werken, en de kans om een nieuw hoofdstuk in mijn leven om te slaan.


Met vriendelijke groet John uit Gouda

Stuur door

n.o.t.k.

14 jaar lid van Speurders.nl
Gouda, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 185372525