• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Geen voldoening in je werk? Weet je niet wat je wilt?

Aangeboden een maand geleden door Jessika Design Studio (186x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Branche
Overig
Werk-/denkniveau
MBO

Omschrijving

Waarom doet 82% van de Nederlanders niet het werk waar ze als kind al van droomden?

Herken je dit? Mieke (22) heeft al een aantal boeken gelezen over werk en nog steeds weet ze niet wat ze nu werkelijk wil in haar werk/leven. Emma (27) weet wel een klein beetje wat ze wil in haar work-life-balance, maar twijfelt toch nog, is dit het dan wel echt? En hoe pak je dit dan aan?
Veel vrouwen tussen de 18-45 jaar komen er in hun ééntje niet uit hoe ze daadwerkelijk hun hoofd leegkrijgen en helderheid krijgen in hun work-life-balance.
Zo ook Chantal (38), zij werkt al een aantal jaar bij het bedrijf waar ze nu werkt, ze verdient goed, maar toch voelt ze, eigenlijk is dit het niet, maar wat is het dan wel voor mij vraagt ze zich af?

Wil jij ook >in 3 maand helderheid en vervulling in jouw work-life-balance?

Je kunt natuurlijk in je ééntje blijven ploeteren met dit soort vragen, maar waarschijnlijk heb je al enige dingen geprobeerd, wellicht een ander baantje genomen? Wat boeken gelezen? Of bent er met jezelf voor gaan zitten. Wat wil ik nu toch in werk? En toch kom je er in je ééntje niet uit. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken, of voor de financiële gevolgen of dat je je ouders/ omgeving teleurstelt. 


Hoe maak je dan met zekerheid de juiste keuzes, zonder achteraf spijt te hebben? Met dit soort vragen help ik je graag.  

 Samen met jou bekijk ik waar je nu staat en wat je graag zou willen bereiken. Hier begeleid ik je bij. Om je te helpen heb ik een soort ‘navigatie’ klaargezet met de route.  Tijdens de route doen we diverse oefeningen en komen er uiteraard ook vragen op je pad, dan ben ik er wekelijks voor je om je weer verder te helpen navigeren.


Hoe zou het voor je zijn als je binnen 3 maand het roer helemaal om kunt gooien en (weer) helderheid hebt in wie jij bent en wat jij komt doen in dit werk en leven?

Dat jij je work-life-balance weer helemaal op orde hebt? Hoeveel energie geeft dit je? Wordt je daar blij van? Geeft dit je rust dat je helemaal vanuit jezelf bewuste keuzes kunt maken, welke goed voor je voelen en zijn.


Wil je graag meer weten over mijn begeleiding en wat ik voor jou kan betekenen? Dan mag je me bellen, het liefst tussen 13- 14 uur of rond 19.15 uur.  Of maak een belafspraak, zo weet je helemaal zeker dat ik ook echt de tijd voor je heb, dit kan ook op andere tijdstippen dan bovenstaand. 

Vraag nu een gratis info pakket aan>


Stuur door

n.o.t.k.

4 maanden lid van Speurders.nl
Zwolle, Overijssel
  Advertentienummer: 192008546