• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Vertaler Engels, scriptiehulp en meer!

Aangeboden 6 maanden geleden door Karin (1517x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
De Wilp Gn
Provincie
Groningen
Werk-/denkniveau
WO
Uren
minder dan 24 uur per week
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Ben jij op zoek naar iemand die jouw geschreven tekst in het Engels of Nederlands nakijkt? Ben jij op zoek naar een vertaling van je website, boek of ander project? Zoek niet verder!


Ik, Karin Renkema een ex-studente van 27 jaar, ben recent begonnen met mijn vertaalbedrijf Renkema (Ver)Taaldiensten, op freelance basis, en wil mijn diensten graag uitbreiden. 


Doordat ik nog maar net begonnen ben, kan ik scherpe tarieven bieden voor projecten. Ben jij bijvoorbeeld een student die hulp nodig heeft met Engels? Of heb jij een website gemaakt in het Nederlands en wil je deze ook in het Engels beschikbaar hebben? Zoek dan niet verder!


Mijn achtergrond
Ik heb een BA en MA in Engelse Letterkunde, dus ik ben academisch onderlegd. Ik heb ongeveer een jaar ervaring met het vertalen van en naar zowel het Engels als Nederlands doordat ik een jaar heb deelgenomen aan het vertalen van nieuwsbrieven en het schrijven van teksten voor allerlei artikelen. 
Ik kan
-hulp bieden met scriptie schrijven of corrigeren (Engels/Nederlands)
-allerlei soorten teksten schrijven in het Engels of Nederlands
-vertalen, editen, proeflezen


Ik zou graag
-mijn tanden in een groot project zetten, zoals het vertalen van een boek of het schrijven van artikelen of gehele hoofdstukken voor bijvoorbeeld een boek, maar ik sta open voor van alles om ervaring op te doen in de schrijf- en vertaalwereld.


Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten!


Renkema (ver)taaldiensten

KvK. nr: 72655372

Stuur door

n.o.t.k.

4 jaar lid van Speurders.nl
De wilp gn, Groningen
  Advertentienummer: 181518615