• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Fulltime Dakgootreinigers in Raalte gezocht!

Aangeboden 15 dagen geleden door Flexible+ (170 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Deventer en Raalte
Branche
Overig
Provincie
Overijssel
Werk-/denkniveau
VMBO
Uren
36-40 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
vast

Omschrijving

Ben jij een echte aanpakker en heb je geen hoogtevrees? Neem dan contact met ons op!
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar dakgootreinigers. Het betreft een functie die gericht is op het assisteren bij het reinigen van dakgoten bij zowel particuliere als zakelijke klanten op locatie.

Als je aan komt op locatie zorg je voor een veilige werkplaats en ga je de dakgoten schoonmaken zodat het water weer door de goten en regenpijpen afgevoerd kan worden.


Functie-eisen

·         Je weet van aanpakken;

·         Je hebt geen hoogtevrees;

·         Je woont in de omgeving van Raalte;


Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Bij goed functioneren is het een vacature voor langere periode met de mogelijkheid om door te groeien.


Over ons

van dienstverlener in de regio’s Zwolle, Deventer, Arnhem, Apeldoorn tot een landelijk opererend uitzendbedrijf.
Uitzendbedrijf en detacheerder Flexible+ uit Raalte in Overijssel is opgericht in 2013. Het uitzendbureau met de plus (+) heeft sindsdien flink aan de weg getimmerd. Het is uitgegroeid tot een organisatie met een divers personeelsbestand met betrouwbare opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren zoals: Telecom, Slimme Meters, Asbest, Bouw, Kantoor, Schoonmaak en Transport.

Bovendien heeft zo’n 90% van alle medewerkers een cursus, opleiding of certificaat via ons behaald voor de functie die ze nu uitvoeren. Dit kunnen uitgebreide opleidingen zijn in de techniek of bouw, maar ook bijvoorbeeld een VCA of BHV certificaat.
Bij Flexible+ staan onze medewerkers centraal. Onze werkwijze is servicegericht en onze lijntjes zijn kort. We werken graag snel naar ons doel: namelijk jou snel aan een leuke baan helpen bij één van onze opdrachtgevers.


Stuur door

n.v.t.

16 dagen lid van Speurders.nl
Raalte, Overijssel
  Advertentienummer: 179330508