• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Clown Kiko / Circus Kiko

Aangeboden 1 jaar, 11 maanden geleden door Clown Kiko / Circus Kiko (3208x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Soort dienstverband
freelance
Branche
Horeca - Toerisme - Recreatie
Werk-/denkniveau
HBO

Omschrijving

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!!
(optredens en workshops in heel Nederland, op uw locatie)
kiko@clownkiko.nl
024-3733911
Clown Kiko Kinderentertainment verzorgt optreden en worshops door het hele land. Zoals een jongleer- en goochelshow, ballonnenclown, kinderfeestje, circus workshop, jongleer battle, vuurshow, kindertheater, Sinterklaas voorprogramma, kinderboekenweek voorstelling, Paas of Kerst Optreden of carnavalsshow. Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!

Jongleer- en Goochelshow Kiko

In deze kindershow is Clown kiko niet alleen clown maar ook jongleur en kindergoochelaar. Er komen allemaal trucs voorbij zoals jongleren, diabolo, chinese borden draaien en kinder goochelen. Er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Ballonnenclown Kiko

Het lijkt gewoon een lange ballon maar, schijn bedriegt. Want in een handomdraai draait Kiko er een konijn van of een giraf, een bloem of een zwaard, een hartje, een stoere motor een vliegtuig een hoed of een lieveheersbeestje of een....
Het ballon modeleren is een heel geschikte activiteit op allerlij feesten en vieringen en bijv. ook als publiekstrekker bij een opening of op markten, festivals en open dagen.

Sinterklaas Voorstelling

Voorstelling met een verhaal in het sinterklaas thema vol met jongleren, goochelen en andere trucs voor in het voorprogramma van Sinterklaas. (of als op zichzelfstaande voorstelling tijdens uw Sinterklaas viering).
Deze voorstelling is gericht op alle kinderen die ook in Sinterklaas geloven!

Kinderboekenweek Voorstelling

Kiko's kindertheater maakt ieder jaar een voorstelling speciaal rondom het thema van de kinderboekenweek.Met een verhaal in het thema van de kinderboekenweek, veel trucs zoals jongleren en goochelen, en op een leuke manier aandacht voor boeken en lezen.
Gericht op kinderen in de basisschool leeftijd (4-12 jaar) waarbij het desgewensd mogelijk is af te stemmen op een specifieke leeftijdsgroep (kleuters, onderbouw, middenbouw, bovenbouw) voor op school of in de bibliotheek of overal waar de kinderboekenweek extra aandacht verdient.

Kiko's Kinderhteater

Kiko's Kindertheater heeft een aantal leuke clowneske kindervoorstellingen met ieder hun eigen verhaal, veel interactie met de kinderen en circus trucs zoals jongleren, diabolo en goochelen.

Kinderfeestje (verjaardag) met Clown Kiko
Speciaal huiskamer-formaat programma tegen een speciale prijsje voor opkinderfeestjes / verjaardagen tot 15 kinderen aan huis.
Clown Kiko komt op je kinderfeestje met een kindervoorstelling, ballonfiguren en bij de langere programma's ook met een workshop. Want wat is er nou leuker dan een echte Clown op je verjaardag?!?

Circus Workshops / workshop jongleren / diabolo workshop / workshop ballon modeleren
Circus Kiko verzorgd workshops in verschillende circus disiplines voorzowel kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en/of gemengde groepen.
Wij bieden:
jongleer workshops (orienterend), circus workshops (orienterend), workshop jongleren met 3 ballen, workshop diabolo, workshop chinese borden draaien, workshop flowersticks, workshop akrobatiek, workshops slackline, workshop clownerie en theater, workshop ballon figuren vouwen (vanaf jaar of 10)

Vuurshow

Een vuurshow met verschillende vuuracts zoals vuur jongleren, fakkelen, vuurvreten vuur stokdraaien / fire staff spinning, vuur diabolo en vuurspringtouw op muziek.Voor volwassenen of kinderen onder begeleiding.

Straatshows, straattheater en mobiele acts

optredens voor buiten en kinderentertainment door straatartiest jongleur Kiko voor op een festival, markt, braderie, beurs, buurtfeest, open dag, familiedag, restaurant, borrel, opening of straatspeeldag.
Oftewel alles & overal waar veel mensen voorbij komen.

Carnaval met Clown Kiko
Clown Kiko komt ook graag optreden tijdens de carnaval. Zij kan een kortere of langere show geven en ballon figuren vouwen. Ook een open piste jongleer- of circus workshop behoort tot de mogelijkheden.
Heel geschikt en veel gevraagd tijdens de carnaval is Clown Kiko's Carnavals programma met een korte krachtige jongleershow en ballon figuren vouwen. Alleen ballon figuren vouwen en/of een langere kindervoorstelling natuurlijk ook mogelijk.

Clown Kiko met kerst
Tijdens de Kerstdagen hebben alle optredens van clown, jongleur, kindergoochelaar en ballonnenclown Kiko een Kerst twist:
Clown kiko kan jongleren met "kerstballen", we goochelen met sterren en Rudolph Rendier en een kerstman muts zijn toegevoegd aan het repetoir van ballon figuren.
Leuk voor tijdens de kerstlunch of het kerstdiner in uw restaurant of bijv op uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie, kerstmarkt of kerstviering.

Clown Kiko met Pasen

Tijdens de Pasen hebben alle optredens van clown, jongleur, kindergoochelaar en ballonnenclown Kiko een knipoog naar Pasen:
Clown kiko kan jongleren met eieren, we goochelen met paashazen, en er worden extra veel ballon konijnen, paashazen, kuikens en eieren aan het repetoir van ballon figuren toegevoegd.
Leuk voor tijdens de paas brunch, lunch of het paasdiner in uw restaurant of bijv op uw paasmarkt, paasfestival,paaspop of als activiteit in de paasvakantie

Clown Kiko met Koningsdag of 5 mei bevrijdingsdag

Tijdens koningsdag en 5 mei bevrijdingsdag neemt Clown Kiko extra oranje, en rood-wit-blauwe ballonnen mee!
Bij Kiko's koningsspelen leren de kinderen circustrucs tijdens een circus workshop of gaan met elkaar de strijd aan in de jongleer Battle.
Ook een kindervoorstelling behoort tot de mogelijkheden.
Leuk voor de kinderen op de vrijmarkt en bevrijdings festival
Neem gerust contact op over de mogelijkheden en de prijzen.

kiko@clownkiko.nl

Vermeld aub:
- het aantal kinderen / deelnemers
-
de gewenste tijdsduur of beschikbare tijd
- het gewenste programma of de programma onderdelen die uw voorkeur hebben.
- de locatie (ivm de reiskosten).

- indien al bekend de gewenste datum 


Stuur door

n.o.t.k.

2 jaar lid van Speurders.nl
Nijmegen, Gelderland
  Advertentienummer: 177895365