• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: APK keurmeester zware voertuigen Wijchen

Aangeboden een maand geleden door Myjob Uitzendorganisatie (355 x bekeken)

Omschrijving

Vacatures APK keurmeester zware voertuigen Wijchen

Als APK Keurmeester ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Jij inspecteert en keurt namelijk alle voertuigen. Alle merken die wij servicen en repareren. Je hebt dus oog voor detail en kunt sleutelen. Daarnaast ben je ook administratief goed onderlegd, want alle bevindingen en reparaties leg je vast in een rapport. Wil jij dus veel afwisseling in je werk en echt wat betekenen voor onze klanten? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.WAT GA JE DOEN:
  • Jouw belangrijkste taak is het controleren en van de voertuigen conform de APK eisen.
  • Je stelt een (keurings)rapport op met jouw bevindingen en communiceert dit met de afdeling after sales.
  • Kleine reparaties die direct te herstellen zijn, voer je zelf uit (want zelf sleutelen blijft fantastisch).
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van gereedschappen en meetmiddelen.
  • Ook begeleid je de APK inspecteur bij steekproeven.


WAAR GA JE WERKEN:

Je gaat werken op de afdeling Service in Wijchen. Een team van 13 enthousiaste Monteurs, 1 Werkvoorbereider, 1 Assistent service en reparatie en 1 Vestigingsmanager zorgen dat de klanten zorgeloos op de weg kunnen rijden. Het is een mix van ervaring en jonge mensen, wat het erg dynamisch maakt. Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid en geen dag is het zelfde.WAT VRAGEN WIJ:
  • Je hebt een afgeronde vmbo of mbo opleiding richting autotechniek, werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie of mobiele werktuigen.
  • Je hebt enige ervaring als APK Keurmeester in de zware transport sector of wil dit dolgraag leren.
  • Natuurlijk ben je technisch onderlegd en sleutelvaardig.
  • Je hebt enige kennis van bedrijfs- en keuringssoftware en weet meetmiddelen en beproevingsapparatuur goed te gebruiken.

WAT BIEDEN WIJ: 

Afwisselend en gevarieerd werk, een plezierige werksfeer en veel aandacht voor jou als werknemer. Je ontvangt dan ook een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Metaal & Te


Waarom kiezen voor Myjob?

Optimale zekerheid met werken in de techniek!
In de techniek is vaak veel werk te vinden voor harde werkers met twee rechterhanden.

Via Myjob heb je optimale zekerheid op leuk werk in de techniek in een functie die past bij jouw opleiding, voorkeur en talent.
We kennen het werkveld op onze duim en dus ook de vacatures in de techniek. Onze organisatie heeft dagelijks contact met opdrachtgevers en werknemers.
Ons uitzendbureau in de techniek heeft vakkennis en inlevingsvermogen.
Hierdoor hebben we al veel aanvragen succesvol weten te vertalen en koppelingen tot stand gebracht tussen diverse bedrijven en professionals zoals jij.
Wij helpen jou graag verder met stevige vacatures in de techniek die jou op het lijf geschreven zijn!

Myjob heeft regelmatig leuke en passende banen voor onder meer elektrotechniek en autotechniek. Doordat wij als uitzendbureau goed bekend staan en veel contacten in de branche hebben, wisselt ons vacatureaanbod regelmatig.

Doelgericht werken in de techniek, beschik jij over;
veel daadkracht
verantwoordelijkheidsgevoel
een praktische instelling
relevante vakkennis
dan zijn we op zoek naar jou! Als uitzendbureau in de techniek bieden wij diverse vacatures in de techniek voor uiteenlopende functiegebieden. Daarnaast stimuleren wij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.


Stuur door

n.o.t.k.

een maand lid van Speurders.nl
Beuningen gld, Gelderland
  Advertentienummer: 178091934