• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Een vaste/lieve uitlaatklep voor al jou frustratie

Aangeboden 9 dagen geleden door Watje (60x bekeken, 0x bewaard)

Omschrijving

Ik ben een lieve, betrouwbare en begripvolle man van 30 jaar met een leuke appartementje, waar ik zou kunnen ontvangen. Ik zou graag via deze weg een lief meisje vinden, die een uitlaatklep zoekt. Iemand die misschien veel heeft meegemaakt, vaker gepest is of slachtoffer is geworden van misbruik of mishandeling. Maar dit hoeft natuurlijk niet persee. Ook meiden die graag hun dominante kant willen ontdekken, mogen reageren (graag zelfs!)


Voor de eerste afspraak, kunnen we al zo lang als je wilt, appen, mailen enz. Gewoon al een band opbouwen. Ik sta voor je klaar en bied graag een luistert oor. Ik kan je steunen en ben hoe dan ook altijd lief en begripvol. Jij bepaald het tempo en we doen niks dat jij niet fijn vindt. Als we dan afspreken dan kunnen we klein beginnen. Eerst echt praten, samen wat drinken (lief voor elkaar zijn) en mocht het goed voelen, dan kunnen we rustig beginnen. Ik zoek echt 1 vast contact, waarbij we tijdens elke afspraak steeds een stapje verder kunnen gaan. Bij afspraken kunnen we dan vooraf, tussendoor en achteraf, gewoon lief zijn voor elkaar, samen drinken, praten, film kijken, knuffelen of wat jou ook maar fijn lijkt om te doen.


Op de momenten dat we in het spel zitten, mag jij alles zeggen en doen tegen mij wat je maar wilt. Je mag me uitdagen (ik ben compleet onderdanig en doe alsof ik niks terug durf te doen), slaan, schoppen, uitlachen, kleineren, vernederen enz. Ik hou niet van slaaf taferelen en zweepjes enzo. Ik wil dus geen hondje of varken ofzo zijn haha, maar voor jou op mijn knieën gaan en je voeten kussen of iets vernederends over mezelf herhalen (onder dreiging) bijv. lijkt me wel spannend. Je mag me overal raken behalve tegen mijn ballen of hoofd. Je mag me wel een bitchslap geven in mijn gezicht, maar niet op volle kracht, zodat je geen verwondingen ziet op zichtbare plekken. Blauwe plekken mag je me dus zeker slaan en schoppen, op plekken die ik met kleding kan bedekken. We kunnen heel rustig beginnen (dit zou een voorbeeld kunnen zijn voor de eerste afspraak) door mij misschien eerst meer te plagen met het feit dat ik in een gevecht kansloos zou zijn tegen jou (zoiets vind ik erg spannend om te horen) en dat ik binnen no time neer zou gaan tegen je, dat je plagend dreigt met klappen en al de angst in mijn ogen ziet. Af en toe net doen alsof je me slaat en op het laatst net inhouden zodat ik al helemaal in elkaar duik van angst (waar je me natuurlijk mee kunt uitlachen). Daarna op me kruipen en me even een aantal flinke klappen geven en dat je al aan me ziet dat ik het niet aankan. We kunnen dan elke afspraak een stapje verder gaan.


Uiteraard heb ik wel buren en dunne muren, dus bij mij zal het altijd een bepaalde grens kennen, deze grens kunnen we in de toekomst wel over gaan. Stel we spreken een aantal keren af en er is echt een klik (en we vertrouwen elkaar), dan sta ik er ook voor open om op mijn kosten een vrijstaand huisje voor 1 nacht (of meerdere nachten) te huren (dit kan online). Dat we s'middags daarheen gaan en eerst een super leuke tijd hebben. Daarna kan ik in een aparte kamer gaan zitten en dat jij langzaam al je woede/verdriet (van het verleden) laat opkomen. Vervolgens kom je mij halen en ga je alles tegen mij eruit gooien (schreeuwen, schelden, me op de grond duwen/slaan, schoppen). Eigenlijk best wel ver gaan zodat ik daarna echt bont en blauw (en volledig in elkaar geslagen) ben.


Uiteraard krijg je per afspraak betaald en dit bedrag zal voor langere afspraken (zoals een nachtje weg) hoger zijn (de vergoeding kunnen we bespreken via de mail/app). Ook zijn zoenen en seksuele handelingen mogelijk, maar dat is volledig aan jou. Zoiets moet goed voelen en dat hoeft niet. Ik wil niks doen wat voor jou niet goed voelt en ben hier zeer respectvol in.

Stuur door

n.o.t.k.

2 jaar lid van Speurders.nl
Roermond, Limburg
  Advertentienummer: 184011916