• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Herintreden als Telefoniste / Receptioniste

Aangeboden 3 jaar geleden door Roeland01 (7013x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Arnhem
Branche
Arbeidsbemiddeling
Provincie
Gelderland
Werk-/denkniveau
VMBO

Omschrijving

Wil je herintreden als receptioniste, telefoniste, administratief medewerkster, gastvrouw, baliemedewerkster of (commercieel) binnendienst medewerkster? Dan is onze omscholing uitermate geschikt voor jou!

Onze opleiding wordt verzorgd in de regio's Arnhem en Utrecht en start met een theoriedeel van 3 maanden. In deze periode volg je gemiddeld 2 tot 3 keer per week, overdag, lessen van diverse trainers/ docenten van InterTransfer waarin een aantal modules worden behandeld (zoals computervaardigheid, zakelijke correspondentie, persoonlijke communicatie, vakvaardigheden en sollicitatietraining). Na afronding van dit theoriedeel ga je 3 maanden praktijkervaring opdoen tijdens een werkervaringsperiode (stage). Tijdens de scholing word je begeleid door onze projectleider. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat en kun je in dienst treden bij een werkgever. De lessen vinden plaats op onze locaties in Arnhem en Utrecht. De werkervaringsperiode wordt in de omgeving van jouw woonplaats ingeregeld.

Ons traject is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een passende baan in dit vakgebied. Onze scholing is  geschikt voor zowel particulieren die willen herintreden als voor mensen die vanuit een re-integratie of outplacement situatie weer aan het werk willen.

Veel tevreden deelnemers gingen je al voor!

Meer informatie via de website van InterTransfer of telefonisch via: 026 - 355 72 77

Stuur door

n.o.t.k.

4 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Arnhem, Gelderland
  Advertentienummer: 154617310