• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Bijverdienen met je webcam?

Aangeboden 23 dagen geleden door Pamela (224 x bekeken)

Kenmerken

Soort dienstverband
freelance
Branche
Dienstverlening

Omschrijving

Bijverdienen met je webcam.

Niet naakt en toch verdienen ?  lees onder de tips.

Hier kun je terecht als je op zoek bent naar een baan als webcam model. Wij van werken als camgirl hebben de belangrijkste tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Zodat jij de juiste keuze kunt maken en vooraf goed geïnformeerd bent voordat je aan de slag gaat als webcam model. 
Als jij graag wilt starten als webcamgirl, zal je vast op zoek zijn naar ervaringen van andere vrouwen en meiden die dit werk doen. Helaas heerst er nog steeds een taboe op dit werk, waardoor veel webcam modellen niet vrij over hun werk kunnen praten. Wij hebben diverse ervaren webcam modellen gesproken, en op die manier hun tips en adviezen verzameld. 
Het is best jammer dat er nog steeds zo’n taboe op heerst. Veel mensen hebben namelijk ook een heel verkeerd beeld bij dit werk. Mensen denken dat je als webcamgirl altijd naakt moet gaan voor de camera. En dat je dan met jezelf ligt te spelen met allerlei seksspeeltjes. Natuurlijk kan je daar ook voor kiezen als jij dat spannend vind. Maar wanneer dat niet jouw ding is, en je liever niet (volledig) naakt wil gaan voor de camera, is dat ook prima! Want dat is nou juist het fijne van dit werk. Je bent volledig vrij om te doen en laten wat je zelf wil! Het is jouw chatroom, en jij bepaalt je eigen regels. Als webcam model ben je volledig vrij om je eigen werkwijze er op na te houden.
Er zijn zelfs genoeg webcam modellen die nooit naakt gaan, maar toch iedere week een goed salaris verdienen. Je kan er zelfs voor kiezen om nooit met je onderkant in beeld te komen. Zo kan jij lekker vanaf de bank in je joggingbroek veel geld verdienen. Natuurlijk is het dan wel aan te raden om een leuk en sexy topje aan te trekken. Het grootste voordeel van het werken als webcam model is dat je in korte tijd erg veel geld kan verdienen. Waardoor je maar weinig uren hoeft te werken in de week, en op die manier veel tijd overhoudt voor je eventuele gezin of voor je studie.

Wil je meer info of je aanmelden stuur mij een bericht dan krijg je van mij de info.

Groet Pamela

Stuur door

n.v.t.

5 jaar lid van Speurders.nl
Delft, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 175359838